[ŽT] „Rusija tau sako, ką daryti, „kitaip mes tave nužudysime“. Užteks!“ – UFC kovotojas rėžė galingą kalbą apie Ukrainą (Video)  ()

UFC kartvelų kovotojas, nugalėjęs rusą Piotrą Janą, kreipėsi į Ukrainos žmones.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-13 [ŽT] „Rusija tau sako, ką daryti, „kitaip mes tave nužudysime“. Užteks!“ – UFC kovotojas rėžė galingą kalbą apie Ukrainą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Las Vegase vykusiame „UFC Fight Night 221“ mišrių kovos menų turnyre įspūdingą pergalę iškovojęs Marebas Dvališvili, kreipėsi į Ukrainos žmones. 32 metų Tbilisio gyventojas prisipažino, kad ukrainiečius labai gerbia.

Kovotojas kategoriškai pasisakė prieš karą, jis prisiminė, kad kai jam buvo 17 metų, Rusija užpuolė Sakartvelą ir jis prisimena, kaip Rusijos bombos krito ant jo sostinės.

„Buvo labai baisu. Norėjau tada būti savanoriu arba eiti į kariuomenę. Supranti, kad kai į tave atskrenda bomba, tai labai baisu. O dabar taip miršta Ukrainos žmonės. XXI a. niekur neturėtų būti jokio karo“, – sakė Dvališvili.

Jis įsitikinęs, kad pasaulyje yra daug kitų problemų, tačiau pagrindinė – Rusija nenori draugauti su kitomis šalimis.

„Rusija nenori draugauti su Sakartvelu, ji nenori draugauti su Ukraina, su jokia Europos šalimi. Rusija nori viską paminti. Ji tau sako, ką daryti, „kitaip mes tave nužudysime ir numesime bombas ant tavo šalies“. Užteks! Mes - laisvi žmonės, mes  - kitokia šalis! Sakartvelas turi savo tradicijas, savo abėcėlę, savo kalbą“, – emocijų neslėpė kovotojas.

Dvališvili įsitikinęs, kad jo pergalė tai labai didelis įvykis, nes kartvelų kovotojas JAV, Las Vegase, kovojo prieš buvusį Rusijos čempioną Petrą Janą.

 

„Tai reiškia, kad pasaulis mane pripažįsta. Be to, šioje kovoje su rusu, mane palaiko daug žmonių iš Ukrainos. Taip, tai tik sportas, bet Rusijos kažkodėl niekas negali sustabdyti. Todėl mes bandome tai daryti bent jau sporte“, – apibendrino Merabas.

 

Pagrindinio Rusijos sporto ir propagandos televizijos kanalo „Match TV“ režisieriai nespėjo iškirpti Merabo žodžių, palaikančių Ukrainą. Duodamas interviu po pergalės, 32 metų Tbilisio gyventojas sušuko „Šlovė Ukrainai!“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(3)
(192)

Komentarai ()