„Mano mama pasakė: jei pamatysi Zelenskį, pasakyk jam tai“. Orlando Bloom atvyko į Kyjivą (Video)  ()

Britų kino žvaigždė Orlando Bloomas lankėsi Ukrainos sostinėje ir susitiko su prezidentu V. Zelenskiu, aptarė svarbius klausimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusį savaitgalį Ukrainos sostinėje lankėsi garsus aktorius (žinomas dėka „Karibų piratų“, „Hobito“, „Dangaus karalystės“ ir daugelio kitų filmų) ir UNICEF geros valios ambasadorius Orlando Bloomas, jis po susitikimo su prezidentu V. Zelenskiu apsilankė Kyjivo vaikų centre, taip pat dalyvavo keliuose kituose renginiuose.

Apie tai „Facebook“ puslapyje pranešė Volodymyras Zelenskis.

Žinomų žmonių susitikimas pasirodė labai šiltas. Sudomino tai, kad V. Zelenskis ir O. Bloomas yra kolegos, dirbantys kinematografijos ir kitose kultūros srityse. Ukrainos prezidentas su anglų aktoriumi aptarė mokyklų infrastruktūros atkūrimą pasibaigus karui, taip pat tokį svarbų klausimą, kaip priverstinai iš okupuotų vietovių ištremtų ukrainiečių vaikų grąžinimas iš RF teritorijos. Susitikime taip pat aptartas techninės pagalbos nuotoliniam mokymuisi optimizavimas moksleiviams tuose regionuose, kur nėra kitos galimybės mokytis.

 

„Orlando Bloomas šioje srityje dirba jau seniai ir prasmingai. Jis jau buvo Ukrainoje, mūsų Donbase, dar prieš plataus masto karą. Ir žino, ką atnešė ši agresija ir kokios buvo šalies pastangos. Pasaulis turėtų tai sustabdyti, o po karo – atkurti Ukrainą“, – rašė V. Zelenskis.

Savo ruožtu britų aktorius padėkojo prezidentui už pakvietimą į Ukrainą ir pasakė, ko jo mama prašė prieš šį susitikimą.

„Mano mama pasakė: jei pamatysi V. Zelenskį, palinkėk jam laimėti“, – pabrėžė O. Bloomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(0)
(96)

Komentarai ()