To JAV istorijoje nėra buvę – kas yra Stormy Daniels dėl kurios kilo milžiniškas Trumpo skandalas?  (1)

Buvusiam JAV prezidentui Donaldui Trumpui Niujorke buvo pareikšti kaltinimai dėl įtarimų sumokėjus suaugusiems skirtų filmų aktorei Stormy Daniels už tylą, siekiant išvengti skandalo prieš 2016 metų rinkimus JAV.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-31 To JAV istorijoje nėra buvę – kas yra Stormy Daniels dėl kurios kilo milžiniškas Trumpo skandalas?  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daniels teigia, kad ji turėjo seksualinių ryšių su Trumpu 2006 m., praėjus metams po to, kai jis vedė savo trečiąją žmoną Melaniją. Trumpas neigė santykius ir pareiškė, kad mokėjimas buvo atliktas siekiant sustabdyti jos „melagingus ir turto prievartavimo kaltinimus“.

Štai faktai apie Daniels ir tariamus jos santykius su Trumpu.

Daniels, kurios tikrasis vardas yra Stephanie Clifford, yra 44 metų ir kilusi iš Baton Ružo, Luizianos. Ji jau daugiau nei du dešimtmečius yra gerai žinoma asmenybė filmų suaugusiems versle, vaidinanti ir režisuojanti daugybę vaizdo įrašų.

Daniels teigia, kad su Trumpu buvo supažindinta 2006 m. liepą garsenybių golfo turnyre netoli Tahoe ežero, Floridoje. Daniels teigia, kad Trumpas pakvietė ją vakarienės, o po to jis pasikvietė ją į savo viešbučio apartamentus. Aktorė teigia, kad jiedu turėjo lytinių santykių.

Daniels sakė, kad Trumpas jai paskambino kitais metais ir ji vėl susitiko su juo jo prašymu 2007 m. liepos mėn. Beverli Hilso viešbutyje Los Andžele, kad aptartų galimą jos pasirodymą laidoje „Įžymybių mokinys“. Daniels teigia, Trumpas jai vėl siūlė seksą, bet ji atsisakė. Po mėnesio, Trumpas jai pranešė, kad ji laidoje vietos negavo.

2016 m. spalio 28 d., likus kelioms dienoms iki prezidento rinkimų, kuriuos laimėjo Trumpas, Daniels pasirašė informacijos neatskleidimo susitarimą, kuriame ji įsipareigojo viešai nediskutuoti su juo savo santykių mainais į 130 000 USD užmokestį. Paktą pasirašė Keithas Davidsonas, tuometinis jos advokatas, ir Michaelas Cohenas, tuometinis Trumpo asmeninis advokatas. Dokumente buvo vieta Trumpo parašui, bet jis niekada jo nepasirašė.

 

2018 m., kai „Wall Street Journal“ pranešė apie mokėjimą Daniels, Cohenas viešai pareiškė, kad sumokėjo jai savo pinigais, o Trumpas to daryti nenurodė. Daniels padavė Trumpą ir Coheną į teismą, siekdama, kad susitarimas būtų pripažintas negaliojančiu.

Trumpo advokatai vėliau pripažino, kad jis nepasirašė neatskleidimo susitarimo ir nesieks jo vykdyti. Teisėjas jos ieškinį atmetė, nes klausimas buvo išspręstas.

 

2018 metais Daniels federaliniam teismui pateikė ieškinį dėl šmeižto Trumpui dėl įrašo „Twitter“, kuriame jis apkaltino ją „šmeižtu“, kai Daniels papasakojo, jai buvo grasinama už tariamų seksualinių santykių su juo paviešinimą. Los Andželo teismas 2018 metais nusprendė, kad Trumpo pasisakymai nėra šmeižikiški. Teismo sprendimas buvo patvirtintas apeliacine tvarka, o JAV Aukščiausiasis Teismas 2021 m. atsisakė peržiūrėti šį klausimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai (1)