Rusams kyla panika, ką mato danguje. Skelbiama, ką daro vietiniai gyventojai  (1)

Sankt Peterburgo gyventojams iš baimės jau vaidenasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl V. Putino pradėto karo „neramu“ ir Sankt Peterburge. Moteris pastebėjo „priešišką“ bepilotį orlaivį. Ji net iškvietė policiją į įvykio vietą.

Matyt, ukrainiečių kontratakos išvakarėse rusai taip išsigando, kad jau visur įžvelgia pavojų. Apie absurdišką incidentą pranešama vietos socialiniuose tinkluose, informuoja „24 kanalas“.

„Priešiškas“ dronas pasirodė esąs žuvėdra.

„Budri“ Sankt Peterburgo gyventoja paskambino į policiją ir pranešė, kad matė baltą droną. Ji sakė, kad jis, atrodo, „skraido“ virš miesto Pietų Primorsko parko.

Į „incidento“ vietą atvyko teisėsaugininkai. Tiesa, jokio drono virš parko nebuvo. Iš tikrųjų danguje skraidė tik didelė balta žuvėdra. Kaip baigėsi incidentas su „plačiaake“ ruse, propagandistai tyli.

 

Rusijos propagandinė žiniasklaida praneša, kad „budrūs“ rusai ėmė dažniau skambinti operatyvininkų karštąja linija ir pranešti apie neatpažintus bepiločius orlaivius. Taip atsitiko todėl, kad nuo gegužės 3 d. Sankt Peterburge ir 150 kilometrų spinduliu šalia miesto buvo uždrausta leisti bepiločius orlaivius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(2)
(62)

Komentarai (1)