„Jis žinojo, kad bus pasikėsinta nužudyti“. Skelbiama, ką padarė Putinas  ()

Sergejus Žirnovas skelbia apie Putino diplomatinį proveržį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų Maskvos „pergalės paradas“ buvo trumpiausias ir gėdingiausias per visą Rusijos istoriją. Putinas atrodė kaip akivaizdus kvailys, pasirodęs su vienu trofėjiniu tanku ir apsuptas gyvuoju skydu, kurį sudarė Kazachstano, Uzbekistano, Kirgizijos, Tadžikistano, Turkmėnijos, Armėnijos ir Baltarusijos vadovai. Tačiau kartu septynių kitų lyderių atvykimas į Maskvą yra didelis (ir vienintelis) V. Putino proveržis, aiški jo pasiekta diplomatinė pergalė. Matyt, Kremliaus diktatorius žinojo, kad į jį bus kėsinamasi.

Taip interviu su Vadimu Gerasimovičiumi „YouTube“ kanalui „Politeka Online“ sakė buvęs sovietų žvalgybos karininkas Sergejus Žirnovas.

Kažkokiu būdu V. Putinui pavyko paspausti kai kuriuos skaudžius šių lyderių taškus, kad jie sutiktų dalyvauti gegužės 9-osios tragikomedijoje, sakė S. Žirnovas. Ekspertas atkreipė dėmesį į tai, kad Pašinianas ir Tokajevas nenešiojo Georgijaus juostelių ir buvo akmeniniais veidais, o Lukašenka labai greitai dingo.

 

„Tačiau reikia pasakyti, kad tai buvo didelis Putino laimėjimas, nes Armėnija yra šalis, kuri ne tik pasirašė Romos statutą, bet ir jį ratifikavo, o tai reiškia, kad jei Putinas atvyktų į Armėniją, ji būtų priversta jį suimti“, - aiškino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()