[ŽT] Tiesiog linksta ausys! Ką įsiutęs Prigožinas paskelbė apie Šoigu žentą (Video)  (1)

Anot jo, kol elito vaikai tepasi kremais, paprastų rusų vaikai iš karo grįžta karstuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas piktai sukritikavo Rusijos Federacijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu dukrą ir žentą. Anot jo, Ksenijai Šoigu reikia leisti pinigus amunicijai, o jos vyrui tinklaraštininkui Aleksejui Stoliarovui – nustoti „kratyti kiaušinius“.

Įpykęs J. Prigožinas tai pareiškė interviu Rusijos propagandistui. Atskirą emocingą kalbą jis pasakė dėl pareigūnų ir „elito vaikų“.

„S. Šoigu žentas eina purtyti užpakaliuką, o dukra atidaro Kronštato fortus. Ar tu uždirbai pinigų šiems fortams? Tu savo pinigus jiems leidi? Geriau amunicijai išleistum“.

„Mes nesugalvojome šios specialios operacijos. Bet jei nuėjome kariauti su kaimynais, turime kovoti iki galo. Bet pasirodo, kad vyrai kaunasi, bet kažkas tiesiog mėgaujasi. Kaip S. Šoigu žentas gali vykti į JAE ir savo užpakalį purtyti? Bet viskas gerai, čia jų šeimos pasirinkimas“, - sakė J. Prigožinas.

 

Jis pridūrė, kad elito vaikai geriausiu atveju užsičiaupia, tačiau kai kurie leidžia sau „riebų, nerūpestingą gyvenimą“.

„Svarbu, jog ne tik elitas turi vaikų. O kai elito vaikai išsitepa kremais, parodydami tai internete, paprastų žmonių vaikai grįžta cinko karstuose, suplėšyti į gabalus“, - pridūrė J. Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)

Komentarai (1)