Beprotiška, kas prasidėjo JAV. Amerikiečiai pamatė Trumpo nuotrauką kalėjime...  (2)

Buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo šalininkai rugpjūčio 24 d., kai jis sėdėjo kalėjime Atlantoje, jam paaukojo rekordinę 7,1 mln. dolerių sumą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-28 Beprotiška, kas prasidėjo JAV. Amerikiečiai pamatė Trumpo nuotrauką kalėjime...  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai buvo pranešta D. Trumpo rinkimų būstinėje, rašo „Politico“.

Tik penktadienį D. Trumpas iš rinkėjų gavo 4,18 mln. dolerių – didžiausią sumą per visą kampaniją.

Dalį šių pinigų D. Trumpo komanda uždirbo prekiaudama suvenyriniais gaminiais su jo kalėjimo nuotrauka – marškinėliais, plakatais, automobilių lipdukais ir šaldytuvais gėrimams. Šie daiktai su užrašu „Niekada nepasiduok!“ kainuoja nuo 12 iki 34 dolerių.

Be to, pakeliui iš kalėjimo D. Trumpas paskelbė savo pirmąjį įrašą per dvejus metus, ragindamas gerbėjus apsilankyti jo svetainėje. Pagrindiniame svetainės puslapyje buvo paskelbta buvusio prezidento nuotrauka su raginimu „prisidėti, kad Joe Bidenas būtų išstumtas iš Baltųjų rūmų ir išgelbėti Ameriką per šį tamsų mūsų šalies istorijos laikotarpį.“

Buvusio prezidento kampanijos štabas pranešė, kad per pastarąsias tris savaites, per kurias jam buvo pareikšti kaltinimai, D. Trumpas surinko beveik 20 mln. USD.

Rugpjūčio 25 dieną buvusiam JAV prezidentui Donaldui Trumpui buvo taikyta oficiali suėmimo procedūra dėl kišimosi į rinkimus. Jis 20 minučių praleido kalėjime ir buvo paleistas už 200 000 USD užstatą. D. Trumpas už grotų buvo nufotografuotas ir paimti jo pirštų atspaudai.

 

Kaip žinia, buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas buvo apkaltintas Kapitolijaus šturmo byloje. Jis kaltinamas bandymu suklaidinti JAV, trukdymu tyrimui ir sąmokslu pažeisti teises. Pasak eksprezidento, jam gali grėsti iki 561 metų kalėjimo.

Birželio mėnesį D. Trumpui Floridoje buvo pareikšti 37 kaltinimai dėl netinkamo įslaptintų dokumentų tvarkymo.

Jis nepripažino savo kaltės dėl kaltinimų Kapitolijaus šturmo byloje, taip pat dviejose ankstesnėse baudžiamosiose bylose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(11)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: