„Skambinkit tėvui!!!“ Netikėtas vaizdelis. Ką daro į Rusiją atvežtas CAR prezidento sūnus (Video)  (1)

Rusijoje siautėja CAR prezidento sūnus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtas vaizdelis. Ką daro į Rusiją atvežtas CAR prezidento sūnus. Į Rusijos kurortą Kislovodską gydytis atvežtas Evariste Touadera smogė vyrui į veidą ir užpuolė jį lydėjusią gydytoją.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ ir publikuoja prezidento sūnaus agresijos kadrus.

Nenorėdamas reabilitacijos mineraliniuose vandenyse, afrikietis nusprendė skirti laiko kitoms pramogoms ir bandė pabėgti nuo jį lydėjusios terapeutės, psichologo ir apsaugos.

Jie vaikiną rado Kislovodsko stotyje, bandė įtikinti, kad jis nedarytų nieko kvailo ir grįžtų į mineralinio vandens procedūrą, tačiau atsakydamas jis smogė vienam iš vyrų, o paskui užpuolė chuliganą nuraminti bandančią terapeutę.

„Skambinkit tėvui!!!“ – sakoma už kadro.

 

Jie nerašė pareiškimo policijai, o tiesiog nuvežė CAR prezidento sūnų į Maskvą ir perdavė CAR ambasadai. Nežinoma, nuo kokios ligos jie bandė išgydyti jaunuolį.

Atkreipkite dėmesį, kad CAR yra Rusijos Federacijos interesų sferoje. Nuo 2018-ųjų ten buvo įsikūrusi didelė „Wagner“ grupė, kuri tariamai saugojo Putinui ištikimą prezidentą Archange'ą Touaderą (Fosteną Arkanžą Tuaderą) nuo riaušių ir kovojo su vietinėmis teroristinėmis grupuotėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(5)
(5)

Komentarai (1)