[ŽT] „Tai nebus įprasta bausmė...“ Girkinas pagaliau suprato, kas jo laukia (Video)  ()

Girkinas teigia, kad po nuosprendžio paskelbimo jam nebeliks vietos Žemėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos karininkas ir teroristas Igoris Girkinas (Strelkovas), būdamas Rusijos kardomojo kalinimo centre, išreiškė nuogąstavimus, kad pakartos per lėktuvo katastrofą žuvusio buvusio „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino likimą.

Interviu „Baza“ Girkinas pažymėjo, kad jo suėmimas buvo susijęs su išoriniu ir vidiniu nestabilumu Rusijoje ir valdžios suvokimu apie savo nesaugią padėtį.

Mano areštas įvyko praėjus mėnesiui po Prigožino maišto. Labiausiai bijau, kad vietoj įprastos kriminalinės bausmės būsiu „amnestuotas“ kaip ir Povaras (Prigožinas – red.)“, – sakė jis.

Girkinas taip pat pabrėžė, kad po nuosprendžio paskelbimo jam nebeliks vietos Žemėje, kur jis galėtų būti pripažintas įstatymų besilaikančiu piliečiu.

„Vakaruose po Hagos tribunolo nuosprendžio esu pripažintas teroristu. O gimtinėje manęs, matyt, laukia abejotina ekstremisto šlovė“, – pažymėjo jis.

Dar liepos mėnesį Rusijos Federacijos Meščanskio teismas suėmė teroristą ir Rusijos valdžios kritiką Igorį Girkiną apkaltinęs „raginimu į ekstremizmą“. Lapkritį Girkinas parašė laišką apie situaciją fronte iš tardymo izoliatoriaus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(3)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: