Skamba visas internetas. „Paprašė Žoga.“ Kaip Putinas „eina“ į prezidentus (Video)  ()

„Tai jau tapo memu Rusijoje.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-10 Skamba visas internetas. „Paprašė Žoga.“ Kaip Putinas „eina“ į prezidentus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas pareiškė, kad kandidatuos kituose Rusijos prezidento rinkimuose. Šio fakto paskelbimas buvo tiesiog komiškas, atitinkamai į tai sureagavo ir Rusijos propagandistai.

Netikėtą naujieną apie Putino dalyvavimą prezidento rinkimuose „24 kanalui“ pakomentavo Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko.

Putinas „eina“ į prezidentus – reakcija nuostabi

Vladimiras Putinas dalyvaus Rusijos prezidento rinkimuose 2023 m. Į Putino sprendimą sureagavo Margarita Simonian. Propagandistė rašė, kad „viršininkas eis į rinkimus pats“, ir tai „labai gera žinia“ rusams.

„Tai specifinė ir ypač šlykšti Margaritos Simonian kalba: „brangioji“, „dirbam, broliai“, „bosas“ ir panašiai“, – pridūrė žurnalistas.

Vladimiro Putino pranešimas apie ketinimą kandidatuoti buvo gana neoficialus. Artiomas Žoga, „DLR parlamento pirmininkas“, jo paprašė. Putinas pareiškė, kad jam tai buvo sunkus sprendimas ir kad jis tariamai ilgai dvejojo ​​prieš jį priimdamas. Tačiau, būtent dėl Žogos prašymo, jis vis dėlto sutinka vėl eiti į rinkimus.

 

„Viskas šioje naujienoje yra „nuostabu“: pašnekovas, plačiai žinomas siauruose Donbaso gangsterių sluoksniuose, Artiomas Žoga; ir tai, kad Putinas eina į rinkimus per Žogą. Tai jau tapo memu Rusijoje“, – pažymėjo Jakovenko.

„Žinoma, visa tai yra komiška. Bet galiausiai tai toks koncentruotas ir hipertrofuotas dalykas, kuris labai charakteringai atspindi viską, kas vyksta Rusijoje. Veidmainystė ir jokios gyvybės“, – reziumavo Jakovenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(9)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: