„Kitos išeities nėra.“ Rusijoje užimamas oro uostas (Video)  ()

Vaizdo įrašas sparčiai plinta internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Kremlius nesėkmingai bandė užšaldyti Europą mažindamas dujų tiekimą Europos rinkai, katastrofiškiausia situacija susiklostė kai kuriuose Rusijos regionuose. Dėl nuolatinių elektros energijos tiekimo nutraukimų Chakasijoje, Kalinino gyventojai, likę be elektros per 25 laipsnių šaltį, yra priversti gelbėtis nuo šalčio Abakano oro uoste, nes jų gyvenvietė neprijungta prie dujinio šildymo.

Apie tai jie kalbėjo vaizdo įraše, kuris sparčiai plinta internete. Jame teigiama, kad visas kaimas atvyko į oro uostą.

„Štai tokios mūsų problemos. Į Abakano miesto oro uostą atvažiavo visas Kalinino kaimas: vaikai, moterys, vyrai. Kitos išeities nėra“, – sakė vienas iš minėtos gyvenvietės gyventojų.

Vaizdo įraše matosi, kaip atvykę žmonės eina į oro uosto pastatą.

 

Problemų su elektra yra ne tik Chakasijoje, bet ir Permės teritorijoje: Lasvos kaimo gyventojų namuose temperatūra nepakyla aukščiau +15 laipsnių.

Tuo tarpu Novosibirske dėl avarijos šilumos tinkluose Linevo kaime be šildymo liko šeši daugiabučiai namai. Dviem dienomis anksčiau dėl panašios avarijos be šilumos liko 27 daugiaaukščiai namai.

Elektros tiekimo nutraukimais ir šildymu skundžiasi ir Maskvos srities gyventojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(224)
(7)
(217)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: