„Rusija tampa koncentracijos stovykla. Medvedevas visiškai teisus“ (Foto)  ()

„Naujų Konstitucijos pataisų įvedimas turėtų išspręsti visus šiuos klausimus ir suvienyti rusus.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-13 „Rusija tampa koncentracijos stovykla. Medvedevas visiškai teisus“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sovietų, rusų ir ukrainiečių visuomenės veikėjas, opozicionierius, tinklaraštininkas, televizijos laidų vedėjas Aleksandras Nevzorovas savo „Telegram“ kanale ironiškai komentuoja Medvedevo pranešimą, kad Rusijos Konstitucijoje bus pakeitimų

Dmitrijus Medvedevas paskelbė apie Rusijos Federacijos Konstitucijos pakeitimus. Viskas suprantama. Medvedevas čia visiškai teisus. Rusijos Federacijos Konstitucijos pataisos yra būtinos ir logiškos. Jei įstaiga keičia savo veiklos rūšį, keičiasi ir jos įstatai.

Paversti viešnamį koncentracijos stovykla reikalauja keisti ne tik tvarką, bet ir pagrindines nuostatas.

Paprasčiausiai viešnamį apvynioti spygliuota viela ir reguliariai daužyti darbuotojus – savivale dvelkianti priemonė. Darbuotojai turi suprasti, kad ryte pilti verdantį vandenį į vulvą yra ne valdžios užgaida, o „šventos įstaigos taisyklės“.

Įsitikinę, kad įdaras yra nurodytas nuostatuose, jie noriai išskės kojas, kad atliktų pareigą.

Apskritai bet koks „instrukcija iš viršaus“ turi hipnotizuojantį poveikį idiotams ir idiotams. Bet kokių nesąmonių ir sadizmo pakėlimas į „įstatymo“ rėmus iš 99% gyventojų atima bet kokią valią priešintis. Net „nepasitenkinimas“ išgaruoja.

 

Taip pat ir Rusijos konstitucija. Radikaliam pokyčiui šalyje reikia keisti ir bendrąsias gyvenimo normas bei principus. Viską reikia užrašyti ir sudėti į „protingas frazes“.

Koncentracijos stovyklos vadovybės pareiga – sudaryti aiškų dujų kamerų, krosnių eksploatavimo ir kankinimo grafiką. Taip pat būtina nurodyti kalinių deginimo tvarką. Jie turėtų žinoti, kad senos damos dega ketvirtadieniais, o brunetės – trečiadienio rytais.

Patirtis rodo, kad kuo daugiau „erelių“ yra ant įstatyminių dokumentų, tuo mieliau aukos rikiuojasi prie krosnių. Ir apskritai geras, gerai parengtas koncentracijos stovyklos reglamentas yra geriausia jos darbo stabilumo ir puikios tiek kalinių, tiek valdžios nuotaikos garantija.

 

Taip yra su Rusija. Jos „chartijoje“ dar nėra pastraipų, reikalaujančių, kad piliečiai mirtų už režimą ir prezidento haliucinacijas.

Iš čia – kažkoks nepasitenkinimas ir visokios „karių našlės“, emigrantai ir t.t. Naujų Konstitucijos pataisų įvedimas turėtų išspręsti visus šiuos klausimus ir suvienyti rusus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(4)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()