„Pamatyti... ir numirti.“ TOP 10. Skelbiamas turistinių objektų su ilgiausiomis eilėmis reitingas (Infografikas)  ()

Antrajame dešimtuke atsidūrė tokie objektai, kaip Luvras Paryžiuje (13 vieta) ir aukščiausias dangoraižis pasaulyje Burdž Chalifa Dubajuje (14 vieta).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvardytos lankytinos vietos, kuriose turistų eilės nusidriekia toliausiai.

Reitingą paskelbė hawaiianislands.com, išanalizavęs daugiau nei dešimt milijonų atsiliepimų „Tripadvisor“. Buvo skaičiuojami tik tie atsiliepimai, kuriuose yra frazė „ilga eilė“.

TOP 10. Turistinių objektų su ilgiausiomis eilėmis reitingas

Garbinga pirmoji vieta – prie Eifelio bokšto. Būtent jis, anot tyrimo autorių, surenka didžiausią laukiančiųjų eilę. Neigiami paminėjimai pasitaikė 4799 kartus. Kaip sakoma, pamatyk Paryžių... ir numirsi.

Taip pat ilgiausių eilių trejetuke atsidūrė „Londono akis“ ir Romos Koliziejus. Eilės prie šių objektų taip pat sukuria „nepamirštamą“ įspūdį keliautojams.

Toliau sąraše yra britų pramogų parkas „Legoland Windsor Resort“, Barselonos Šv. Šeimynos bažnyčia (Sagrada Família) ir „Empire State Building“ Niujorke.

8-oje vietoje atsidūrė „Siam park“ vandens parkas Tenerifėje, 9-oje Paryžiaus Disneilendas, o dešimtuką užbaigia „Universal Studios“ pramogų parkas Singapūre.

 

Antrajame dešimtuke atsidūrė tokie objektai, kaip Luvras Paryžiuje (13 vieta) ir aukščiausias dangoraižis pasaulyje Burdž Chalifa Dubajuje (14 vieta).

Hawaiian Islands (CC BY-SA 4.0) | Hawaiian Islands

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()