[ŽT] Simonian ištiko isterija. „...kažkam ant užpakalio „kabo“ 23 milijonai rublių. Siųsti į frontą.“ Kas nutiko (Foto)  (3)

Margarita Simonian pasiūlė Rusijoje įvesti prabangos mokestį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-31 [ŽT] Simonian ištiko isterija. „...kažkam ant užpakalio „kabo“ 23 milijonai rublių. Siųsti į frontą.“ Kas nutiko (Foto)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaidoje nesiliauja pranešimai apie „nuogą vakarėlį“. „Telegram“ kanalas „Russkij dekadans“ rašo, kad šia tema pasisakė ir Rusijos propagandistė Simonian.

Margarita Simonian pasiūlė Rusijoje įvesti prabangos mokestį.

„Tai reiškia, kad jei žmogus nusiperka ką nors nebūtino, kažkokį niekutį, žinote, na, pavyzdžiui, deimantą užpakaliui arba smaragdą užpakaliui už 23 milijonus rublių... tai jei žmogus tai perka, jis turi nusiųsti tiek pat į frontą... Ir tada galima bus užsimerkti akis į tai, kad kažkam ant užpakalio kabo deimantas ar smaragdas...“, – sako propagandistė.

Belieka suprasti, kas Rusijoje gali būti laikoma prabanga. Pavyzdžiui, vištų kiaušiniai jau visiškai įeina į šią kategoriją. O mėsa apskritai kainomis konkuruoja su pigia technika. Turtingi ir savi, žinoma, nieko nemokės. Tik kaltieji, kuriuos jau persekioja mokesčių inspekcija ir jie viską atiduoda „SVO kovotojų labui“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(10)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: