[ŽT] Du metai karo, du skirtingi Zelenskio veidai (Foto)  ()

„Nieko nesigailėti ir sunaikinti viską, kas rusiška.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskutinį kartą prezidentas dalykiniu kostiumu vilkėjo tada, kai kreipėsi į ukrainiečius 2022 m. vasario 23 d., likus kelioms valandoms iki Rusijos užpuolimo.

Dabar Zelenskio išvaizda yra pasikeitusi – vietoj kruopščiai išlyginto kostiumo ir kaklaraiščio jis vilki militaristinio stiliaus chaki spalvos drabužius, vietoj glotnaus veido – trijų dienų barzda. Tačiau ar prezidentas pasikeitė iš vidaus?

Pasak „Time“ žurnalisto Simono Šusterio, karas smarkiai pakeitė Ukrainos prezidentą.

Šusteris sako, kad kritiškiausiais momentais prezidento reakcija į okupantų veiksmus buvo neapsakomai kieta: „Jis davė pačius griežčiausius įsakymus – nieko nesigailėti, panaudoti visus turimus ginklus ir sunaikinti viską, kas rusiška.“

[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4552 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

Pasak žurnalisto, būtent dėl to, kad Zelenskis sugebėjo įveikti savo baimę, turėjo labai daug įtakos tam, kaip Ukraina sugebėjo susidoroti su valstybei kilusia egzistencine grėsme.

 

Du skirtingi veidai... Ne dėl to, kad jis su barzda, ar kariškai apsirengęs. Tiesiog kitokia veido išraiška", – apie tokią prezidento transformaciją kalbėjo psichoterapeutas Olegas Chabanas. Jis įsitikinęs, kad du karo metai Zelenskį padarė stipresnį, turėdamas omenyje potrauminį augimą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()