„Mušami visi pardavimų rekordai.“ Filmas sensacija. Kas nutiko su „The Eras Tour“ (Video)  (2)

Viena geriausiai parduodamų visų laikų pop muzikos atlikėjų, daugiausia kartų už geriausią muzikos albumą apdovanota atlikėja ir milijonus sekėjų visame pasaulyje pritraukianti Taylor Swift žavi publiką ne tik savo hitais ir užburiančiais pasirodymais, bet ir didele įtaka jaunimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

14 „Grammy“  apdovanojimų pelniusi kultinė atlikėja Taylor Swift dar kartą sudrebino pop muzikos istoriją su visus pardavimų rekordus mušančiu koncertiniu filmu „The Eras Tour“, kurį režisavo vizionierius Samas Wrenchas, o prodiusavo „Taylor Swift Productions“. Šis filmas Taylor Swift pavertė milijardiere ir daugiausia muzikos pasaulyje uždirbančia moterimi – 2023 metų spalį Taylor Swift turtas buvo vertinamas 1,1 mlrd. dolerių.

Koncertinis filmas jau televizijos ekranuose

Filmo premjera „The Grove“ kino teatre Los Andžele tapo nepaprastos kelionės pradžia, pritraukusi ypatingai daug dėmesio. Dėl daugiau nei 100 mln. dolerių pasaulinių išankstinių pardavimų ir rekordinės premjeros dienos „Eros turas“ greitai tapo visų laikų geriausiai parduodamu koncertiniu filmu, visame pasaulyje uždirbusiu daugiau nei 260 mln. dolerių. 2024 m. kovo 15 d. išskirtinę „The Eras Tour“ transliaciją „Disney+“ kanalu išvys ir televizijos žiūrovai.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2858 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

„The Eras Tour“ žiūrovus įtraukia į nepamirštamą kelionę per įspūdingą atlikėjos karjerą. Dešimtyje skirtingų pasirodymų skamba garsiausi jos hitai: nuo kerinčių „Lover“ melodijų iki užkrečiančios „Shake It Off“ energijos, o „Disney+“ versijoje bus ir papildomo turinio, įskaitant keturias papildomas akustines dainas ir Taylor Swift hitą „Cardigan“.

„The Eras Tour“ Taylor Swift versijos, kuri pasirodys televizijos ekranuose, treileryje atlikėja sako, kad tai buvo neeilinė patirtis jos gyvenime.

Žiūrovų reakcija

 

Kritikai ir žiūrovai „The Eras Tour“ pavadino meniškumo ir naujovių triumfu. Neprilygstama sėkmė kino teatrų salėse ir kultūrinė įtaka įtvirtina Taylor Swift kaip vienos įtakingiausių šių laikų menininkių palikimą. Kino studijų filmų auditorijas tirianti bendrovė „Post Trak“ (JAV) pranešė, kad bendras teigiamas filmo „The Eras Tour“ įvertinimas siekia 96 %, ir net 89 % žiūrovų teigė, kad tikrai rekomenduotų filmą kitiems.

Taylor Swift gebėjimas užmegzti gilų ryšį su auditorija ir jos nepalaužiamas atsidavimas muzikai atsiskleidžia kiekviename šio koncertinio filmo kadre. Dėl entuziastingos gerbėjų reakcijos kino teatrai visame pasaulyje pakoregavo savo taisykles ir nuostatus: daugelis kino teatrų skatino žiūrovus dalyvauti, o kai kurie net rengė teminius renginius ir siūlė specialios atributikos.

 

Komerciškai sėkmingas “The Eras Tour” sulaukė didžiulio žiūrovų ir kritikų pripažinimo. Jis tapo kultūriniu ir ekonominiu reiškiniu, kurį paskatino neregėta bilietų paklausa ir gerbėjų šėlsmas. Pats filmas kritikų vadinamas „koncertiniu filmu tikrąja to žodžio prasme“, o keliuose leidiniuose „The Eras Tour“ interpretuojamas kaip kinematografinė duoklė Taylor Swift muzikai ir jos gerbėjams. Jie filmo sėkmę aiškino jame akcentuojama bendruomenine patirtimi ir feministiniais jo aspektais, šlovinančiais moteriškumą ir moterišką kino žiūrėjimo patirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai (2)