Oleksandras Usykas prieš svarbią kovą pasirodė su ypatinga žinute ant marškinėlių (Video, Foto)  ()

Pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas Oleksandras Usykas tuoj žengs į ringą tikriausiai svarbiausiai kovai savo gyvenime. Jis susidurs su britų Tysonu Fury ir, galbūt, suvienys čempionų titulus, kuriuos šie sportininkai dalijasi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-18 Oleksandras Usykas prieš svarbią kovą pasirodė su ypatinga žinute ant marškinėlių (Video, Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksandras Usykas vienu metu buvo kontroversiška asmenybė Ukrainoje. Jis gina ir garsina Ukrainos vardą, bet gimė Kryme ir ten turi giminių. Jų lankyti jis nenustojo ir po to kai Rusija okupavo Krymą. Kadaise į klausimą, kam priklauso Krymas, Usykas atsakė labai keistai – „Dievui“. Prispaustas rimčiau jis pripažino, kad Rusija atplėšė Krymą nuo Ukrainos, bet teisinosi, kad turi daug gerbėjų ir giminių Rusijoje.

Juokai ir pokštai baigėsi, kai 2022 metais Rusija įsiveržė į Ukrainą. Usykas netrukus grįžo į Ukrainą, kad paimtų ginklą į rankas ir prisidėtų prie teritorinės gynybos. Kai tapo aišku, kad nepasiruošusių ginkluotų piliečių pagalbos tikriausiai neprireiks (tai yra, Rusija nešturmuos Kyjivo), Usykui buvo leista išvykti treniruotis ir varžytis. Tiesą sakant, jis buvo skatinamas nepaleisti savo čempioniškos karjeros – ukrainiečiai nori čempiono, kuris visur primintų užpultos šalies vardą.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
4003 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Usykas apie Krymą nebejuokauja – jis priklauso Ukrainai. Kaip ir Zaporižia, Doneckas, Luhanskas, Chersonas. Gerbėjai Rusijoje gali rinktis laisvę arba Putiną – pasirinkę pastarąjį Usykui neberūpi. Net jei yra giminės.

Dabar, prieš ypatingai svarbią kovą Usykas pasirodė su marškinėliais, ant kurių yra išsiuvinėtas karo belaisvis, kuris buvo sušaudytas už žodžius „Slava Ukraini“:

 

Tegul mato visi. Usyko kova yra niekas, palyginti su Ukrainos karu.

 

Oleksandras Usykas yra WBA, IBF, IBO, WBO ir „The Ring“ čempionas. Tysonas Fury – WBC čempionas. Nė vienas iš jų dar neturi pralaimėjimo – tai tuoj pasikeis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()