Derybos. Paviešintas retas galingas kadras (Foto)  ()

„Jie išgelbėjo Ukrainą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinės gvardijos pulkininkas leitenantas ir specialiosios paskirties brigados „Azov“ vadas Denisas Prokopenko, šaukiniu „Redis“, savo „Facebook“ paskyroje paskelbė nuotrauką iš derybų su rusais dėl civilių gyventojų evakuacijos iš „Azovstal“ 2022 m. gegužės mėn.

Ji buvo padaryta per derybas, kurios vyko neutralioje teritorijoje tarp bendrovės „Komunalščik“ ir metalurgijos gamyklos „Azovstal“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Daugiafunkciai dezodoratoriai, išmanieji valdikliai, kelioniniai šaldytuvai, 2in1 multimetrai ir termovizoriai ir kt. (Video)
2793 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Daugiafunkcis dezodoratorius - 2 arba 4 vnt.

2) „SONOFF NSPanel“ - išmanusis valdiklis

3) „Bakeey StarGazer“ - išmanusis 1080P, Android 11.0 vaizdo projektorius

4) „Hcalory HC-A02“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

5) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

6) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

Išsamiau

„Prieš dvejus metus gavome aukščiausios šalies karinės ir politinės vadovybės įsakymą – nutraukti Mariupolio gynybą ir išvesti iš „Azovstal“ teritorijos karo belaisvius. Prieš tai, pasibaigus sunkių derybų su Rusijos puse raundui, buvo pasiekti susitarimai dėl civilių evakuacijos iš „Azovstal“ gamyklos. Buvo išgelbėti šimtai žmonių, Mariupolio gyventojų, pasislėpusių gamyklos teritorijoje. Visi nuo priešo bombardavimo „Azovstal“ pasislėpę civiliai gyventojai liko gyvi. Paskutinis civilis iš gamyklos teritorijos išvyko 2022 m. gegužės 7 d.“, – parašė „Azov“ vadas.

 

Kaip pažymėjo A. Prokopenko, po to Mariupolio įgula toliau gynėsi iki atitinkamo vyriausiosios vadovybės įsakymo.

„Mariupolio gynėjai išgelbėjo Ukrainą. Jų vardai nepamiršti. Šiandien kiekvienas mūsų mūšis, šūvis ir žingsnis turi vieną tikslą – sugrąžinti į nelaisvę patekusius „Azov“ karius namo. Mes nenustosime kovoti. Sugrąžinsime visus. Ir visus išlaisvinsime“, – apibendrino Denisas Prokopenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(3)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()