„Žinome, kur jis yra.“ Jungiasi KAM. Prasideda įdomūs įvykiai  ()

„Yra sukėlęs akivaizdžius įrodymus“. 


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 „Žinome, kur jis yra.“ Jungiasi KAM. Prasideda įdomūs įvykiai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vilnius, rugpjūčio 7 d. (ELTA). Žiniasklaidai paskelbus apie Rusijos pusėje kariaujantį jurbarkietį Kęstutį Kvietkų, krašto apsaugos ministras Laurynas Kasčiūnas tikina žinantis šią informaciją. Visgi, politikas sako daugiau detalių apie lietuvį pateikti negalintis. 

Žinome apie tai, žinome, kur jis yra. Šioje vietoje turiu būti labai atsargus. Galiu tik pasakyti, kad jis yra priešiškoje pusėje“, – trečiadienį žurnalistams prie Vyriausybės teigė L. Kasčiūnas. 

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

„Negaliu eiti į detales. Jos rimtiems reikalams gali pakenkti“, – pridūrė jis. 

Apie Jurbarko regione gyvenusio lietuvio veiklą pirmasis paskelbė tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas. Vėliau šia informacija dalinosi ir Jurbarko rajono laikraštis „Šviesa“.

„Kvietkus yra sukėlęs akivaizdžius įrodymus, kaip jis kariauja Rusijos pusėje. Tai ir vaizdai iš kovos lauko, ir įvairūs video bei nuotraukos iš Rusijos“, – skelbia Jurbarko rajono laikraštis „Šviesa“.

 

Pasak leidinio, paskutinis K. Kvietkaus vaizdo įrašas į „Facebook“ buvo įkeltas liepos 1 dieną, šiame įraše recidyvistas šaudo iš automatinio granatsvaidžio. Jis vilki Rusijos kariuomenės spalvų uniformą. Prieš pradėdamas šaudyti K. Kvietkus rusiškai sušunka „Šlovė Rusijai, sveikinimai Bidenui“. 

Viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją šiuo metu tikrina ir Generalinė prokuratūra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
(18)
(6)
(12)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai ()