„Zalužnas komandos nevykdys. Jis susirgs ar pradings“  (1)

„Tarsi ruoštųsi į ataką.“


Oleksandras Syrskis
Oleksandras Syrskis
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=l6wvsjthsPE&t=21s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgybos karininkas ir karo ekspertas Artis Grynas (tikrasis vardas Jevgenijus Bekrenevas - red.), interviu su žinomu žurnalistu Jevgenijum Kiseliovu papasakojo, kuo skiriasi buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas nuo dabartinio vyriausiojo vado Oleksandro Syrskio. Taigi vieną iš jų jis pavadino „Ukrainos patriotu“, o kitą – „savo karjeros patriotu“. Kartu Artis Grynas pabrėžė, kad abu generolus pažįsta asmeniškai ir pakankamai gerai, kad galėtų drąsiai susidaryti savo nuomonę.

„Kokybės prasme jie yra maždaug vienodo lygio, kalbant apie žinias. Zalužnas turi tokią savybę – jis kaip doleris, visiems patinka, tiesiog mielumo įsikūnijimas. Jis savotiškas, bet lyderis. Ir jis yra nuoširdus. Žinote, kodėl? Jis yra ukrainiečių karininkas. Jis įstojo į Ukrainos kariuomenę būdamas kadetu. Jis visą gyvenimą tarnavo Ukrainai ir yra pasirengęs mirti už Ukrainą. Jis yra patriotas. Bet jei jam duos kokią nors blogą komandą, Zalužnas jos nevykdys. Jis susirgs ar pradings. Jis nesiteps rankų nešvariu darbu. Jis netoleruos korupcijos“, – aiškino Artis Grynas.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
2885 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kita vertus, Oleksandras Syrskis, pasak karininko, vykdys bet kokį įsakymą.

 

„Syrskis yra samurajus, jis yra ne Ukrainos, o savo karjeros patriotas. Tačiau jis nėra išdavikas. To įrodymas – Charkivo ir Kursko operacijos, kurios rusams buvo netikėtos. Syrskis nėra mėgstamas, jis laikosi atokiai, didelis viršininkas. Jis niekada nieko neklausia, visiems nurodinėja, ką daryti. Zalužnas šiuo požiūriu paprastesnis, todėl ir buvo populiarus. Syrskis yra rimtas kaip bronzinė statula. Jei jis kur nors atvyksta įteikti medalių, stovi apsivilkęs neperšaunamą liemenę, tarsi ruoštųsi į ataką“, – sakė karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(12)
(161)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)