Budanovas drebina. „Tai tikrai tiesa“  ()

Žinia kelia nerimą.


Kyrylo Budanovas
Kyrylo Budanovas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=Lv-cwK5WNwg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbos apie tai, kad Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas gali būti nušalintas nuo pareigų, kelia nerimą, nes pakeisti žvalgybos vadovą karo metu yra pavojinga, ypač kai kalbama apie žmogų, kuris nebijo prisiimti atsakomybės. 

Apie tai kalbėjo generolas, buvęs Ukrainos žvalgybos valdybos vadovas Valerijus Kondratiukas interviu „YouTube“ kanalui „Radio NV“.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
3052 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Ukrainos saugumo tarnybų pareigūnas sakė: „Įsivaizduokite jūrinių dronų smūgius į Novorosijską. Ar kita struktūra turėjo pakankamai žvalgybinės informacijos apie tiesiogiai ten esančių taikinių buvimo vietą, jų gynybą ir kitą informaciją? Iš tikrųjų Vyriausioji žvalgybos valdyba šiandien yra daug daugiau nei Gynybos ministerijos institucija. Tai naujas atskiras ginkluotųjų pajėgų padalinys, sukurtas vadovaujant Budanovui. Iš tikrųjų taip ir yra.“

 

Dėl Budanovo viešumo buvęs Žvalgybos valdybos vadovas sakė: „Nemanau, kad tai problema. Tai niekada nebuvo problema, kol pasitikėjimo Kyrylo Budanovu reitingas nepadidėjo. Manau, kad šis reitingas pagrįstas ne tik jo viešumu, bet ir tuo, ką padarė Žvalgybos valdyba (pirmieji smūgiai Rusijos teritorijoje, mūsų bepiločiai orlaiviai atakavo Engelso oro bazę, dėl to buvo sunaikintas strateginis bombonešis).“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(8)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()