„Beveik 400 % augimas. Mes tik pradedame“  ()

Nuotolinių techninių operacijų valdymo platformą verslo klientams kuriantį Lietuvos startuolį „Frontu“ įsigijo „Everfield“ investicijų bendrovė. Tai – pirmoji „Everfield“ investicija Lietuvoje ir trečioji Baltijos šalyse, atverianti „Frontu“ naujas augimo galimybes tarptautinėje rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2013 m. vystoma „Frontu“ platforma skaitmenizuoja įmonių darbą, specializuojasi sunkiosios technikos aptarnavimo sektoriuje – žemės ūkis, miškininkystė, statyba ir sandėliavimas. Šiandien „Frontu“ sprendimais naudojasi šimtai įmonių 16-oje šalių, tarp kurių – „John Deere“, „JCB“, „Manitou“, „Linde“, „Hitachi“ ir „New Holland“ platintojai.

„Mes tik pradedame, – sako „Frontu“ vadovas Arūnas Eitutis, – Su „Everfield“ esame pasirengę įtvirtinti lyderystę augančioje nutolusių techninių paslaugų (Field Service Management) rinkoje Europoje, ypač sunkiosios technikos aptarnavimo sektoriuje“.

Po įsigijimo A. Eitutis ir toliau vadovaus „Frontu“. „Everfield“ taiko decentralizuotą veiklos modelį, kuriuo vadovaujantis įmonės po įsigijimo išlaiko savo komandas, prekės ženklą ir klientų bazę. Tai antrasis „Everfield“ įsigijimas nuotoliniu būdu dirbančių techninių užduočių valdymo paslaugų segmente po 2023 m. Jungtinėje Karalystėje įsigytos „Depotnet“ įmonės. A. Eitutis tikisi, kad šis žingsnis padės auginti „Frontu“ klientų bazę Europoje ir plėsti viziją – kad modernūs debesijos sprendimai užtikrintų sklandų techninių operacijų darbo eigos valdymą nuo kliento užklausos iki užduoties sukūrimo, įgyvendinimo ir vertinimo.

[EU+Kuponai] „Techtober Blowout 2024“ išpardavimas! Mini PC, energijos stotelės, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3889 2

„Techtober Blowout 2024“ išpardavimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

2) „MINIX Z100-0dB“ - mini PC, 16+512GB, WiFi6 ir kt.

3) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

4) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

Išsamiau

„Jau pirmojo susitikimo su Arūnu metu mus sužavėjo jo drąsi vizija, – sako James Moore, „Everfield“ regiono įsigijimų vadovas, – Per pastaruosius trejus metus įmonė demonstravo išskirtinį augimą. Tikimės, kad „Everfield“ ekosistemoje ji toliau stiprės.“

Savo ruožtu „Everfield“ vadovas Henning Schreiber pastebėjo, kad „Frontu“ puikiai papildo investicijų bendrovės kuriamą globaliai konkurencingą Europos programinės įrangos įmonių ekosistemą. „Frontu“ debesijos sprendimas yra labai lengvai pritaikomas ir funkcionalus, kas leido įmonei tapti Baltijos šalių rinkos lydere. Mes džiaugiamės galėdami prisidėti prie jų augimo ir plėtros Europoje,“ – pridūrė H. Schreiber.

 

Informacinių technologijų organizacijos „iToGroup“ vadovas Paulius Lazauskas pastebi, kad aptariamas įsigijimas – ypač sėkmingas 11-os metų kruopštaus darbo rezultatas, įrodantis B2B sektoriaus startuolių potencialą.

„2018 m., kai investavome į „Frontu“, įmonės pajamos per mėnesį neviršijo 30 tūkst. eurų – šiandien komanda demonstruoja beveik 400 proc. augimą. Turėjome unikalią galimybę padėti „Frontu“ augti nuo pirmųjų pajamų iki įmonės pardavimo, tikime komandos pajėgumu plėstis kitose rinkose“, – sako rizikos kapitalo fondo „Open Circle Capital“ vadovaujantis partneris Audrius Milukas.

Sandoriui vadovavo KPMG Baltijos šalių komanda iš Latvijos ir Lietuvos, bendradarbiaudama su vyresniuoju TMT sektoriaus patarėju „Connecting Advisors“. Teisiniais klausimais „Frontu“ komandą konsultavo „Noewe Legal“.


 

Apie „Everfield“. „Everfield“ yra investicijų bendrovė, perkanti ir auginanti Europos specializuotos programinės įrangos įmones. Jų misija – skatinti įmonių ambicijas ir akseleruoti Europos programinės įrangos ekosistemos augimą.

Apie „Frontu“. „Frontu“ yra nuotolinių techninių operacijų valdymo platforma verslui, apjungianti tokias paslaugas kaip programinė įranga klientų aptarnavimui, technikų darbo valandų stebėsena, atsarginių dalių tvarkymas ir kontrolinių sąrašų pildymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: