[ŽT] „Kai tik grįžo iš fronto.“ Netikėta žinia. Rusijoje eliminuojami karo vadai  ()

Iš specialiųjų pajėgų dalinių. 


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© jackmac34 (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/uniform-military-decorations-medals-1273437/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 16 d. rytą Maskvos srityje buvo nušautas 44 metų karinio dalinio vadovo pavaduotojas pulkininkas Nikita Klenkovas.

Rusijos žiniasklaida teigia, kad nežinomas asmuo šovė į jo automobilį, kai jis važiavo Melenkų kaimu Solnečnogorsko miesto rajone. Klenkovas žuvo vietojejo automobilis nužudymo metu buvo užvestas ir važiavo toliau, kol atsitrenkė į namo tvorą.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2076 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Pranešama, kad Nikita Klenkovas tarnavo viename iš specialiųjų pajėgų dalinių. Iš fronto jis grįžo prieš savaitę.

 

Rusijos Federacijos tyrimų komitetas iškėlė baudžiamąją bylą pagal straipsnius dėl nužudymo ir neteisėtos prekybos ginklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(1)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()