Neregėta vagystė Rusijoje: dingo dalis kelio (Video)  (0)

Vagys paprastai taikosi į dalykus, kuriuos lengva transportuoti, tačiau Rusijoje pasitaiko ir kitokių atvejų. Šioje netikėtumų šalyje nusikaltėlis sugebėjo pavogti dalį eksploatuojamo kelio, rašo metro.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Komio regione įvykusio incidento metu buvo išardytos ir bandytos išvežti 82 kelis šimtus kilogramų sveriančios betono plokštės. Keista atrodo tai, kad niekas nepastebėjo vagystės tuo metu, kai greitkelis buvo ardomas – arba nusikaltėlis darbavosi labai greitai, arba regioniniu greitkeliu ilgą laiką niekas nevažiavo.

Kelio dalys buvo išluptos specialia įranga ir visos plokštės sukrautos į tris sunkvežimius. Betono plokščių vertė – apie 16 tūkst. Lt.

Vietos policija jau sugavo įtariamąjį, prisipažinusį dėl vagystės. Jis neatskleidė, kam būtų naudojęs pavogtą kelią. Gal kelias iki jo namo yra nekokios būklės?

Kad ir kokiam tikslui būtų panaudotas kelias, už tokį nusikaltimą 40-mečiui vyrui gresia iki dviejų metų nelaisvės. Išardytas kelias greitai turėtų būti vėl funkcionuojantis – kelininkai toje vietoje paties naujas betono plokštes.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)