Vagys grąžino kompiuterius, kai sužinojo, iš ko juos pavogė  (99)

Vagys Pietų Kalifornijoje apsigalvojo, kai išsiaiškino, ką apšvarino. Kitą dieną po vagystės šalia apvogto pastato buvo rastas parduotuvės vežimėlis, o jame – visi iki vieno pavogti daiktai. Vagys paliko ir raštelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vagys apsigalvojo supratę, kad apšvarino ne pelno siekiančią organizaciją. Iš įmonės išnešę keletą kompiuterių jau po kelių dienų vagys juos grąžino kartu su atsiprašymo rašteliu, praneša NBC.

Nusikaltėliai į ne pelno organizacijos, padedančios seksualinių nusikaltimų aukoms, būstinę įsilaužė liepos 31-osios naktį. Jie pavogė kelis monitorius ir stacionarius bei nešiojamuosius kompiuterius.

Policija dėl vagystės pradėjo tyrimą. Apklausinėdami potencialius liudininkus policininkai paminėdavo, kad apšvarinta organizacija, padedanti žmonėms. Akivaizdu, kad šios žinios netruko pasiekti vagišius.

Kitą dieną po tyrimo pradėjimo šalia organizacijos būstinės buvo rastas parduotuvės vežimėlis, o jame – visi iki vieno pavogti daiktai. Vagys paliko ir raštelį:

„Mes net nenutuokėme, ką ėmėme. Štai jūsų daiktai. Tikimės, kad jūs tęsit savo veiklą ir keisit žmonių gyvenimus. Telaimina jus Dievas.“

Toks nusikaltėlių žingsnis šokiravo organizacijos darbuotojus. „Netikėjau, man šiurpai ėjo per kūną, labai susijaudinau“, – NBC pasakojo viena iš darbuotojų.

Vagystę tiriantis pareigūnas Paulas Williamsas žurnalistams sakė, kad tokio įvykio nėra matęs per visą savo karjerą – dar niekada vagys nėra grąžinę pavogtų daiktų, ir juo labiau – palikę atsiprašymo raštelio.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(67)
(0)
(11)

Komentarai (99)