Velniop gravitaciją: parkūras ant skersinio (Video)  (3)

Žmogaus kūnas geba išties stulbinamų dalykų. O jei tai – gerai treniruotas žmogaus kūnas, jis gali demonstruoti stebuklus, greta kurių Jėzaus vaikščiojimas vandeniu atrodys labai jau archaiškas. Kodėl? Nes šie vyrukai vaikšto ne vandeniu, o oru. Be to, ne horizontaliai, kaip įprasta, o 90° kampu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulyje žinomos tokios alternatyvios sporto šakų atmainos kaip paplūdimio futbolas, gatvės krepšinis ir kt. Šią sporto rūšį galbūt galima pavadinti gatvės gimnastika (angl. – street workout). Tai – fizinio aktyvumo rūšis, praktikuojama parkuose ir bendruose sporto aikštynuose. Ją galima apibūdinti kaip atletinės gimnastikos, akrobatikos, breiko ir parkūro derinį.

Gatvės gimnastai atlieka aibę visokiausių triukų – ant skersinio, ant lygiagrečių, ant žemės; po vieną ar keliese. Tai – ne tik judesių, bet ir tam tikrų statiškų pozų arsenalas.

Jei atvirai, čia vienas iš tokių vaizdo siužetų, kuriame komentuoti beveik nėra ko, nes filmuoti kadrai nustelbia bet kokius komentarus. Apie tai reikia ne skaityti – tai reikia matyti, tuo reikia grožėtis, galbūt stebėtis.

Įdomu tai, kad organizuojami ir gatvės gimnastikos pasaulio čempionatai. Pasižiūrėti gatvės gimnastikos stebuklų suplūsta minios žiūrovų. Iš tiesų, pamatyti čia tikrai yra ką.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(2)
(22)

Komentarai (3)