Žmogus-avilys: kinas ant savęs nutupdė daugiau nei milijoną bičių (Video)  (1)

Kinas pasiekė naują Guinnesso rekordą. 55 metų bitininkas pirmadienį ant savęs susikrovė net 1,1 mln. bičių, kurios svėrė 109 kilogramus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jam rekordą pagerinti padėjo kiti bičių augintojai, kurie ant Gao Bingguo kūno pritvirtino kelias bičių motinėles, kurios pritrauktų kitas bites. Šiek tiek, kol daugiausiai bičių ant kino nutūps pačios, jo pagalbininkai metė bet kokias strategijas ir tiesiog pylė dėžes bičių ant jo galvos ir nugaros. Drąsuolis viso eksperimento metu buvo tik su apatiniais. Prieš pat rekordą jis turėjo nusiprausti, kadangi bitės dažniau gelia žmonėms, kurių kūno kvapą jaučia geriau. Nepaisant kino higienos, ant kino susikrausčiusios bitės sugebėjo jam įgelti daugiau kaip 2 tūkstančius kartų. Tačiau net ir įgėlimai nesutrukdė jam visą laiką rūkyti cigaretės, kuria jis atbaidė vabzdžius nuo lindimo į burną.

Proceso metu bitininko kūno temperatūra pakilo net iki 60 laipsnių Celsijaus. Tačiau vyras laikėsi tvirtai, nes, pasak naujienų agentūros „Associated Press“, Gao Bingguo bitininku dirba jau 35 metus ir prie bičių jis yra pripratęs.


Ankstesnis didžiausio kiekio ant kūno laikomų bičių pasaulio rekordas siekė 85 kilogramus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(14)
(2)
(12)

Komentarai (1)