Pavydėtina kantrybė: kaip meškėnas mokėsi lipti į medį (Video)  (0)

Kaip ir visos geros mamos, meškėno patelė žino, kad vienintelis būdas išmokyti ko nors naujo savo jauniklį, parodyti jam, kaip tai daryti žingsnelis po žingsnelio. Motinišką meškėno kantrybę, mokant jauniklį įlipti į medį, pavyko įamžinti fotografui Jeffrey Reidui. Laimei, įdėtos pastangos atsipirko su kaupu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo siužetas su meškėnų pamokomis, kaip lipti į medį, padarytas Vašingtone, Port Townsende. Fotografas J. Reidas thedodo.com teigė, kad šią meškėnų šeimynėlę jau kurį laiką netoliese stebėjo jo tėtis. Vaizdo siužete matomame medyje meškėnai yra įsirengę savo lizdą.

„Tačiau aš pirmą sykį pamačiau meškėno jauniklį. Pats gyvenu Sietle, o Port Townsende viešėjau lankydamas tėtį, sveikinau jį su Tėvo diena. Anksčiau meškėnų, besimokančių lipti į medį, nesu matęs, tačiau esu tikras, kad tai galėjo stebėti mano tėtis“, - pasakojo vaizdo įrašo autorius.

Linksmame vaizdelyje matome, kokia užsispyrusi ir kantri yra meškėno motina, už pakarpos suėmusi jauniklį ir bandanti jį tvirtai kojomis pastatyti ant medžio, kad jis šiuo liptų aukštyn. Keletą nesėkmingų bandymų galiausiai atperka sėkmė - jauniklis vaizdo siužeto gale jau pats ropščiasi medžio kamienu į viršų.

Siūlome šį vaizdelį pasižiūrėti patiems:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(20)
(5)
(15)

Komentarai (0)