Gyvenimo akibrokštai: prieš 10 metų „mirusi“ kinė atsirado interneto kavinėje  (0)

Kinijos gyventoja, kuri pradingo ir, kaip buvo manyta, mirė prieš dešimtį metų, staiga atsirado – panašu, kad visą tą dešimtmetį ji praleido gyvendama ir žaisdama kompiuterinius žaidimus interneto kavinėse, rašo thestar.com.my.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu 24 metų moteris Xiao Yun iš savo namų Kinijos rytinėje Zhejiango provincijoje po barnio su tėvais pabėgo prieš dešimtį metų. Merginos šeima manė, kad ji jau mirusi, tačiau policija po eilinio interneto kavinių patikrinimo ankstyvomis valandomis ją netyčia aptiko.

Xiao Yun, besinaudojusi padirbta tapatybės kortele, buvo nugabenta į vietos policijos skyrių apklausai. Ten ji ir prisipažino, kad pastaruosius 10 metų gyveno interneto kavinėse.

Internetinės šaudyklės „CrossFire“ gerbėja visą dienos laiką praleisdavo žaisdama, o miegodavo ji dažniausiai kavinėse arba pirtyse. Išgyventi jai daugiausiai padėdavo kiti interneto kavinių lankytojai, be to, kai kuriose kavinėse ji uždarbiaudavo kasininke. Policininkams ji teigė, kad ją užaugino seneliai.

Policija merginai skyrė 1000 juanių (147 eurų) baudą ir, nepaisant jos pasipriešinimo, susisiekė su tėvais. Merginos motina leidiniui „Qianjiang Evening News“ sakė, kad savo telefono numerio nesikeitė nuo pat tos dienos, kai Xiao Yun pabėgo iš namų – ji tikėjosi, kad dukra vieną dieną paskambins.

„Aš esu užsispyrusi ir karšto būdo, todėl neretai ją apšaukdavau. Bet praėjo dešimtmetis, dabar ji saugusi. Niekada nebegalėčiau ant jos rėkti“, – atgailaudama sakė bėglės motina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(16)
(0)
(16)

Komentarai (0)