Kas buvo jų galvose?! Sveiku protu nesuvokiamos rusų reklamos (Video)  (5)

Kuo sparčiau mažėja rusų pajamos, tuo siurrealistiškesne tampa reklama, kuriama pagal nekilnojamojo turto (NT) kompanijų – rinkos dalyvių užsakymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendras įspūdis apie pastarųjų mėnesių kūrybą perša išvadą, kad reklamos gamintojai neturi jokio supratimo apie tai, kuo būtų galima sudominti pirkėjus. Todėl pasitelkiamos „amžinosios vertybės“ – nuogos krūtinės, kačiukai ir Nikolajus Baskovas, rašo lenta.ru.

Pateikiame vaizdo įrašus, kuriuos peržiūrėję rusai turėtų arba iš karto įsigyti NT, arba bet kokioje reklamoje įžvelgti potencialią grėsmę savo psichinei sveikatai.

1. Pirmąją reitingo vietą užėmė triukšminga statomo kvartalo „Zilart“ reklama, kurioje dalyvauja rusų estrados žvaigždės. Aukščiau minėtas N.Baskovas, stovintis ant stogo pakraščio, Filipas Kirkorovas – „su „agurkėliais“, Maksimas Galkinas ant vejos – ir visi jie, neva, nori ten gyventi ir nesivaržo apie tai dainuoti.

Vaizdo įrašui jau panaudotas kitas sausio hitas – daina „Eksponat“, labiau žinoma kaip „Na labutenach“, pavyko neblogai. O mes kol kas žiūrime originalą ir užsikrečiame tuo beprotišku naujametinės šou komandos pozityvu.

2. Antroje pozicijoje — kompanijos „LenSpecSMU“ vaizdo įrašas. Čia ir katiniukas, kuris vertas atskiro klipo, nes jo muzikinė karjera vystosi puikiai. O kaip gi kitaip, jei dainuoja kartu su tuo pačiu F.Kirkorovu, ir damos, dėvinčios pakankamai atviras sukneles, ir simpatiškas, neryžtingas, nesiskutęs vyriškis su kaklaraiščiu-varlyte – taiklus smūgis į tiksline moterų-pirkėjų „virš 40-ies“ grupę.

Kyla įtarimas, kad čia nebuvo išvengta preparatų, skirtų sąmonės plėtimui. „Nagi, užeik, ko stovi. Greičiau gi, greičiau“. Argi ne hitas?

3. Tie, kuriems dar liko moralinių jėgų žiūrėti toliau, gali pasimėgauti dar vienu šedevru. Marazmo masteliai, tiesa, jau ne federalinio lygio. Bet gerai žinoma, kad tikrieji talentai slepiasi provincijoje. „Neduok, Dieve, juos atrasti“, – ironizuoja lenta.ru.

4. Nusipirkote oranžinį maudymosi kostiumą? Išmokote šokį, kuris šokamas vaizdo klipe „Kazgradstroj“? Šaunuoliai. Dabar rimtas vaizdo įrašas apie statybos kompaniją „Mega“.

Klipo kūrėjai, turbūt, neįsivaizduoja, kad pasaulyje iki jų buvo sukurta daug gerų dalykų. lenta.ru tiems, kurie lankysisi Izberbaše, niekuo nesistebėti.

Atrodo, kad antrasis dalykas, kuris nukentės nuo šios reklamos (pirmasis – tai žiūrovų psichika) – tai firma „Adidas“, nes vienas klipo herojų dėvi maškinėlius su šios kompanijos logotipu. Užuojauta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(21)
(66)
(-45)

Komentarai (5)