Neįtikėtina: iš akvariumo pabėgęs aštuonkojis grįžo į vandenyną (Video)  (2)

Regbio kamuolio dydžio aštuonkojis įžūliai, siauru vamzdžiu paspruko iš Naujosios Zelandijos Nacionalinio akvariumo ir grįžo į vandenyną. Šį gyvūną pasaulio spauda jau įvardino „tikru pabėgimo meistru“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aštuonkojis Inky, kuris Neipyro akvariumui buvo perduotas prieš dvejus metus, išgelbėtas iš vėžiagyvių spąstų, į laisvę ištrūko prasispraudęs pro mažą savo aptvaro tarpelį, nučiuožęs šlapiomis grindimis ir pralindęs pro 150 mm diametro vamzdį, antradienį pranešė „Fairfax New Zealand“.

„Aštuonkojai tikrai yra protingi gyvūnai, labai smalsūs ir linkę tyrinėti, kai tik pasitaiko proga, – trečiadienį „Newshub“ sakė akvariumo vadovas Robas Yarrellas. – Mažo plyšio pakako, kad jis ištrūktų, ir mes pastebėjome šlapią šliūžę iki vieno iš mūsų kanalizacijos vamzdžių“.

Inky pabėgimas yra pirmas per visą akvariumo istoriją.

„Jie yra tikri pabėgimo meistrai“, – sakė R.Yarrellas dienraščiui „The New Zealand Herald“. Pasak jo, darbuotojai atidžiai stebės tame aptvare likusius aštuonkojus.

Nors Inky yra regbio kamuolio dydžio, jis galėjo smarkiai išsitempti, suplonėti ir prasisprausti pro mažytes angas, sakė R.Yarrellas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(2)
(24)

Komentarai (2)