Kvailumui ribų nėra: šimtai „iPhone 7“ savininkų patikėjo, kad skylę ausinėms galima tiesiog išgręžti (Video)  (28)

Daug naujo „iPhone“ savininkų susimovė patikėję tinklaraštininko TechRax patarimu išgręžti skylę telefono apačioje, kur neva yra paslėptas 3,5 mm ausinių kištuko lizdas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Videoinstrukcija, kaip reikia gręžti skylę, buvo publikuota šio tinklaraštininko „YouTube“ paskyroje prieš savaitę ir jau peržiūrėta daugiau nei 9 mln. kartų.

TechRax vaizdo įraše tvirtina, kad „Apple“ neva paslėpė ausinių kištuką po korpusu, tad telefoną reikia įdėti į spaustuvus ir išgręžti jo apatinėje briaunoje 3,5 mm diametro skylę.

Sprendžiant iš komentarų po vaizdo įrašu ir mygtuko „nepatinka“ paspaudimų skaičiaus, nemažai įrašo žiūrovų pasekė apgaulingu patarimu ir sugadino savo naujus telefonus.

„Aš padariau taip, kaip buvo parodyta, ir dabar sugedo mano ekranas ir telefonas nebeveikia. Aš padariau pačią didžiausią savo gyvenimo klaidą – pažiūrėjau šį vaizdo įrašą“, – pasiskundė vienas iš žiūrovų.

Naujieji „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ nebeturi įprastų 3,5 mm lizdų ausinėms. Šių telefonų savininkai turi arba įsigyti belaides ausines, arba jungti įprastas ausines prie „Lightning“ jungties per specialų adapterio laidą. Tokia „Apple“ naujovė nuvylė ne vieną „iPhone“ gerbėją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(76)
(25)
(51)

Komentarai (28)

Susijusios žymos: