Ne penkių, o penkių milijonų žvaigždučių viešbutis? Islandijoje atidarytas turbūt įspūdingiausias viešbutis pasaulyje (Video)  ()

Islandijoje viešbučio „The Bubble“ įkūrėjai rado būdą visiems svečiams pasiūlyti kambarius su prabangiais vaizdais. Jie tokie, kad drąsiai gali būti vertinami net ne penkiomis, o penkiais milijonais žvaigždučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valanda kelio nuo Islandijos sostinės Reikjaviko įkurtas viešbutis siūlo prieglobstį laukinėje gamtoje.

„The Bubble“ klientai miega permatomose sferose, iš kurių galima mėgautis gamtos vaizdais, o gal ir pamatyti šiaurinę pašvaistę, rašo newsru.com.

Neįprastame viešbutyje – penkių kategorijų numeriai. Jie skiriasi pagal siūlomus patogumus. Nors apskritai kambariai atrodo vienodai: čia dvigulės lovos, stovinčios permatomo burbulo viduje. Kambariai apvalią formą išlaiko dėl to, kad juos oru pripildo begarsė ventiliacija. Iš visų burbulų galima patekti į bendrą vonios kambarį ir virtuvę.

Viešbučio kambariuose stovi šildomieji elementai su termostatais, todėl net ir atšiaurią žiemą čia nešalta. Naktis „The Bubble“ kambaryje kainuoja apie 150 eurų.

Viešbučio sumanytojas Robertas Robertssonas sakė, kad tokio būsto idėja jam kilo po daugybės keliautojų, pavargusių šąlant laukti šiaurinės pašvaistės, skundų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(22)
(10)
(12)

Komentarai ()