Kurie autoservisai Lietuvoje dirba karantino metu, kaip užsiregistruoti nuotoliniu būdu: išbandykite patogią internetinę platformą  ()

Dėl koranaviruso plitimo šalyje paskelbus karantiną, keliuose automobilių srautas sumažėjo. Tačiau kaip elgtis, jeigu vairuotojui šiuo sudėtingu metu prireiktų mechanikų pagalbos? Be to, itin svarbu greitai reaguoti į greitosios pagalbos ar policijos automobilių bei kurjerių automobilių gedimus. Dėl esamos padėties šių transporto priemonių krūvis ypač išaugo. Tad natūralu, kad kyla klausimas, kur remontuoti automobilį jam sugedus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė problema, su kuria susiduria automobilių savininkai – informacijos trūkumas. Tik dalis autoservisų yra nurodę, kaip ir kokiomis sąlygomis jie dirba. Paieškos procesą taip pat apsunkina ir informacijos perteklius internete. Kaip išvengti rūpesčių, ieškant remonto dirbtuvių karantino metu?

„Dabar ypač aktuali informacija – autoservisų darbo laikas karantino metu, todėl vairuotojai „Motointegrator.com“ platformoje galės matyti autoservisų darbo laiką realiu laiku. Taip pat naudojantis šia platforma jie keliais paprastais žingsniais galės užsiregistruoti ir į autoservisą. Šioje sistemoje nurodomas ne tik autoserviso adresas ar darbo laikas, bet ir specializuoti darbai ar net tikslios darbų kainos“, – teigia „Motointegrator.com“ atstovas Robertas Tamulevičius.

Automobilio savininkas norėdamas užsiregistruoti į autoservisą turi užpildyti ir išsiųsti trumpą formą, kurioje būtų nurodyta konkreti paslauga ir norima apsilankymo data bei laikas.

„Vairuotojai užsiregistruoti apsilankymui gali ne tik internetu, bet ir savarankiškai susisiekę su autoservisu platformoje nurodytais autoserviso kontaktais. Jei kyla klausimų kaip pasinaudoti platforma ar nepavyksta susisiekti su konkrečiu autoservisu, praneškite apie tai mūsų konsultantams, pasinaudoję svetainėje esančia kontaktine informacija“, – sako R. Tamulevičius.

Jeigu vairuotojas nori būti tikras, kad pasirinko gerą autoservisą savo automobiliui, šioje sistemoje gali perskaityti kitų vairuotojų atsiliepimus apie atliktas paslaugas. Taip pat ir jis gali palikti atsiliepimą apie apsilankymą autoservise ir padėti kitiems vairuotojams priimti teisingą sprendimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()