Psichologijos mokslų kandidatas skelbia sensaciją: „yra signalai, rodantys, jog Putinas miręs“ (Video)  (2)

Rusijos visuomenėje 2006 m. buvo pastebėta, kad jo žmona Liudmila Putina pradėjo gyventi atskirai nuo vyro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „24 kanalui“ pasakojo psichologijos mokslų kandidatas Dmitrijus Popovas. Anot jo, yra keletas signalų, rodančių, kad Rusijos diktatorius iš tikrųjų jau miręs.

D. Popovas pažymėjo, kad tikrojo V. Putino viešojoje erdvėje nebuvo matyti nuo 2006 metų. 

Kartą jo žmona davė interviu ir pasakė, kad V. Putino nebuvo nuo 2006 m. Gal tai klaida, o gal kažkas joje tikrai „sprogo“. To nėra vaizdo įraše. Taip buvo atspausdinta.

Psichologas pridūrė, jog neįmanoma patikrinti, ar tai tiesa. Tačiau tokia informacija yra ir tai gali būti signalas, leidžiantis manyti, jog tikrasis diktatorius mirė.

Dėl informacijos, jog V. Putinas slepia savo tikrąjį amžių, buvo diskutuojama ilgai, sakoma, kad oficialūs duomenys apie diktatorių – netiesa.

Dmitrijus Popovas pabrėžė, kad yra dvi V. Putino kilmės versijos. Pasak vienos iš jų, diktatorius gimė Rusijos užmiestyje. Jo tėvai buvo darbininkas ir namų šeimininkė.

Antra versija teigia, jog V. Putinas augo Gruzijoje su patėviu ir motina, kurie bandė išgyventi vyro lėšomis.

 

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis suabejojo, ar Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gyvas. Šalies vadovas teigė nelabai suprantantis, su kuo kalbėtis taikos derybų metu. V. Zelenskis sakė nesąs tikras, kad Rusijos prezidentas, kuris kartais kur nors pasirodo, yra tikrai jis.

Ukrainos žvalgybos vadovas Kyrylas Budanovas interviu „The Washington Post“ išreiškė abejones dėl Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino „autentiškumo“. Jis pažymėjo, kad klausimas, ar tai yra V. Putinas, lieka atviras.

 

Teroristas Igoris Girkinas paaiškino, kaip atskirti tikrą bunkerio senelį nuo jo antrininkų. I. Girkinas pastebėjo, jog Kremliaus bažnyčioje per Kalėdas buvo tikrasis V. Putinas, jis taip pat priima ministrus, sėdinčius prie kilometro ilgio stalo ir pro žiūronus žiūri į savo parankinius. Tuo tarpu V. Putino antrininkai „išeina į žmones“, apdovanoja, bendrauja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(20)
(-9)

Komentarai (2)