„Ten košmaras. Gubernatorius atstatomas su lašelinėmis.“ Netikėta žinia, kas vyksta Kremliuje  ()

„Specialiosios operacijos“ fone Rusijos Federacijos pareigūnai ir politikai pradėjo daug gerti, taip numalšindami stresą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Girtavimas aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose sustiprėjo karo prieš Ukrainą fone. Beveik visi geria ir geria dideliais kiekiais. 

Šia informacija pasidalijo Rusijos leidinys „Verstka“, remdamasis nemažai informuotų šaltinių Rusijos elite.

Žurnalistai išsiaiškino, kad aukšti Rusijos Federacijos pareigūnai ir politikai pradėjo daug gerti ir vartoti nelegalias medžiagas.

Tai sustiprėjo po to, kai išaiškėjo „specialiosios operacijos“ nesėkmė, o Tarptautinis Baudžiamasis Teismas išdavė Vladimiro Putino ir Marijos Lvovos-Belovos (Rusijos vaiko teisių įgaliotinė Marija Lvova-Belova yra ieškoma už karo nusikaltimus dėl vaikų deportavimo iš Ukrainos, – Red.) arešto orderį. Režimo atstovai bijo ir šią baimę bando skandinti alkoholyje.

„Rusijos Federacijoje geria visi, nuo gubernatoriaus iki aukštesnio lygio pareigūnų. Visi Kremliui, parlamentui ir regionų valdžiai artimi žmonės, su kuriais mums pavyko pasikalbėti, pritaria šiam teiginiui... Visi jie teigia, kad per pastaruosius metus „labiau išsipūtė“ dauguma jiems žinomų valdžios atstovų, juo labiau visuomenės politikų ir „elito narių“, – rašoma straipsnyje.

Šaltinių teigimu, jie gausiai geria, taip pat ir Rusijos Federacijos prezidento administracijoje. Daugelis darbuotojų savo darbo dieną pradeda degtinės stikliuku.

Straipsnyje rašoma apie sunkią vieno iš Rusijos gubernatorių alkoholizmo formą. Žurnalistai neatskleidė jo tapatybės, tačiau pažymėjo, kad prasidėjus karui jis praktiškai nenustoja gėręs.

 

Gubernatoriaus darbo diena prasideda nuo to, kad jo ieško specialiai tam pasamdytas žmogus. Pareigūnas taip stipriai geria, kad negali dirbti savo darbo. Didžiąją laiko dalį jis praleidžia restoranuose ir pirtyse, klausydamas sovietinių dainų, grupės „Liube“ (sovietų ir Rusijos karinė-patriotinė roko grupė, – Red.) ar kriminalinio folkloro (rus. блатная песня, dainos žanras, šlovinantis sunkų kriminalinės aplinkos gyvenimą ir papročius; iš pradžių buvo orientuota į kalinius ir nusikalstamam pasauliui artimus asmenis, – Red.).

Viešiems renginiams gubernatorius esą atstatomas specialiomis lašelinėmis ir šaltomis voniomis.

 

Prasidėjus „specialiajai operacijai“, Rusijos valdžia pradėjo gerti dvigubai daugiau. Jei anksčiau valstybiniams banketams vienam žmogui buvo užsakomas 1 butelis alkoholio, tai dabar – du. Taip pat valdžia pradėjo vartoti stipresnį alkoholį: degtinę, konjaką ir viskį. Moterys nėra išimtis.

„Blogiausia, kad net moterys pradėjo gerti, nedvejodamos, paties aukščiausio rango“, – sakė šaltinis.

Toks masinis girtavimas asocijuojasi ne tik su baime ir stresu dėl karo, bet ir su visišku valdžios nusivylimu. Jie supranta, kad šalis eina į bedugnę.

„Darbas beprasmis, daugelis tai suprato. Todėl sveikai ir pilnai sąmoningai tuo užsiimti kainuoja brangiau“, – leidiniui sakė režimo atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)

Komentarai ()