„Kaip tau tai patinka, Muskai?“ Zuckerbergas pasikeitė. Internetą sprogdina nuotrauka, kaip jis ruošiasi sutraiškyti „Teslos“ galvą  ()

Markas Zuckerbergas ruošiasi kovai su Elonu Musku, vadovaujamas UFC čempionų I. Adesanya ir A. Volkanovskio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-13 „Kaip tau tai patinka, Muskai?“ Zuckerbergas pasikeitė. Internetą sprogdina nuotrauka, kaip jis ruošiasi sutraiškyti „Teslos“ galvą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Metos“ vadovas Markas Zuckerbergas itin aktyviai ruošiasi kovai su „SpaceX“ ir „Tesla“ vadovu Elonu Musku. Buvo paskelbti kadrai iš jo treniruočių, o tai nežada nieko gero priešui.

Nuotrauką liepos 11 dieną socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė UFC čempionas Israelis Adesanya, padedantis M. Zuckerbergui pasiruošti kovai. Be I. Adesanya‘os, „Metos“ vadovą kovai ruošia ir kitas legendinis UFC čempionas iš Australijos Aleksandras Volkanovskis. Ir, matyt, treniruotės nenuėjo veltui – M. Zuckerbergas rimtai padidino raumenų masę.

Nuotraukos sukėlė aibę komentarų apie tai, kad Elonui Muskui ringe bus sunku.

„Oi, oi. E. Muskui tai neatrodo labai gerai.

Iš pradžių stačiau už E. Muską. Bet po šių nuotraukų jau pradėjau abejoti, labai abejoti.

Elonai, turėtumėte pradėti treniruotis. M. Zuckerbergas atrodo taip, kad aš negaliu garantuoti už tavo sveikatą“, – rašo komentatoriai.

Elonas Muskas metė iššūkį M. Zuckerbergui birželio pabaigoje, kai sužinojo, kad „Meta“ dirba prie socialinio tinklo, kuris konkuruotų su jo „Twitter“. Jis viešai pareiškė, kad yra „pasiruošęs kovai narve“. Jau kurį laiką džiudžitsu rungtyniaujantis M. Zuckerbergas priėmė iššūkį. Kova vyks Las Vegaso garsiojoje aštuonkampėje aikštelėje.

 

„Moku šaunų metodą, kai aš tiesiog guliu ant savo priešininko ir nieko nedarau“, – pridūrė dabartinis „Twitter“ vadovas. Jis taip pat tikino, kad beveik niekada nesitreniruoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()