„Nurašyti jo negalima.“ Atskleidė, ką gali Prigožinas (Video)  ()

Dmitrijus Popovas patikino, kad dar per anksti nurašyti „Wagner“ lyderį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupuotės „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas turi keletą tolesnių veiksmų vystymo variantų po jo samdinių perdavimo Baltarusijai. Galimi jo taikiniai galėtų būti Ukraina arba Minskas.

„Negaliu nuspėti J.Prigožino, koks bus jo tolesnis žingsnis. Viskas įmanoma – nuo ​​kruvino ir didelio keršto Kremliaus vadovams iki Minsko užgrobimo pagal komandą ar su kažkokia akimirkos aistra, taip pat galimo pasitraukimo į pensiją Afrikoje už savo deimantus“, – sakė psichologijos mokslų daktaras Dmitrijus Popovas.

Anot jo, J. Prigožiną nurašyti dar labai labai anksti. Ekspertas atkreipė dėmesį, kad paskutinėse kalbose atpažino pagrindinį „vagnerietį“, kuris „važiuoja į Maskvą“.

„Jis pilnas jėgų, pilnas energijos, jis sugeba... Dar daug ką sugeba. Ar tai Ukrainai bus naudinga, ar ne, man labai sunku pasakyti. Jis apmokys tam tikrą Baltarusijos karių skaičių, be kita ko, bandys juos performuoti ir jau antžeminėmis grupėmis vykdys kažkokius sabotažinius įsiveržimus į Ukrainą iš Baltarusijos teritorijos,“ – tikino D. Popovas.

 

D. Popovas mano, kad J. Prigožino tikslas gali būti Minskas ar Ukraina, jis nepareiškė noro siekti kitų tikslų.

Be to, psichologas atkreipė dėmesį, kad J. Prigožinas palaiko tvirtus santykius su D. Utkinu, todėl artimiausiu metu karinės grupuotės skilimo nebus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()