Pašalinti Putiną. „Bidenas apie tai perspėjo karo pradžioje“ (Video)  ()

Karybos ekspertas Olegas Ždanovas stebėjosi klausimu, kodėl amerikiečiai dar nepašalino V. Putino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amerika nenori kariauti, kaip ir visi kolektyviniai Vakarai,“ – prisiminė Olegas Ždanovas. „Su kokiu tikslu jie turėtų eliminuoti V. Putiną?“ - atsakė karo ekspertas klausimu į vieno iš savo abonentų paklausimą, kodėl JAV nebando pašalinti Rusijos Federacijos prezidento.

Tuomet Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas prisiminė, kad Baltieji rūmai pačioje plataus masto invazijos į Ukrainą pradžioje oficialiai paskelbė, kad nenori leisti konfrontacijos tarp dviejų didelių branduolinių šalių, tokių kaip Jungtinės valstijos ir Rusija. Olegas Ždanovas savo nuomonę išsakė vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas argumentavo savo atsakymą, primindamas Baltųjų rūmų vadovo pareiškimą šiuo klausimu: „Amerikiečiai nenori kovoti su Rusijos Federacija dėl paprastos priežasties, ir J. Bidenas tai išreiškė pirmosiomis savaitėmis. Jis sakė, kad nori išvengti dviejų didžiausių pasaulyje valstybių, turinčių branduolinį arsenalą, susidūrimo, nes sudėjus, visas pasaulis neturėtų nė dešimtadalio to, kokį kiekį tokių ginklų turi JAV ir Rusijos Federacija“.

 

Olegas Ždanovas aiškiai leido suprasti, kad nei JAV, nei NATO nenori būti įtrauktos į karą tarp Ukrainos ir Rusijos: „Kad nesukeltume šio tiesioginio karinio susirėmimo tarp dviejų branduolinių valstybių, nes pavojus, jog įprastinis karas peraugs į branduolinį šiuo atveju arti 100%.“

Todėl amerikiečiai pasakė: „Ginklų duosime, duosime viską, ko reikia karui, bet į jį nesikišime. Ir NATO nesikiš.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)

Komentarai ()