Šokiruojantis E. Musko prisipažinimas. „Vyrai mėgsta karą“  ()

Jis sako, kad neturi laiko treniruotis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių milijardierius ir „SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas sakė, kad jo kova su „Meta“ generaliniu direktoriumi Marku Zuckerbergu bus transliuojama socialiniame tinkle X („Twitter“).

Atitinkamas įrašas pasirodė jo mikrobloge. „M. Zuckerbergo kova su E. Musku bus tiesiogiai transliuojama per X. Visos pajamos bus skirtos veteranų labdarai“, – pridūrė prieštaringai vertinamas milijardierius.

Komentaruose jis teigė, kad dieną kilnoja svorius. „Neturiu laiko treniruotis, todėl tiesiog pasiimu juos su savimi į darbą“, – rašė jis.

Jis taip pat atsakė į klausimą, kodėl jam reikėjo šios kovos: „Tai civilizuota karo forma. Vyrai mėgsta karą,“ - sakė E. Muskas.

Šią vasarą „Meta“ įkūrėjas pristatė naują socialinį tinklą „Threads“, kuris iškart pradėtas vadinti pagrindiniu „Twitter“ konkurentu.

Po to E. Muskas savo socialiniame tinkle parašė, kad yra pasiruošęs „kovai narve“ su M. Zuckerbergu. Jis atrašė: „Nurodykite man vietą“. E. Muskas pasirinko „Octagon“ Las Vegase – uždarą areną, kurioje kovoja „Ultimate Fighting Championship“.

 

„Meta“ vadovas juokavo, kad prieš kovą laikosi naujos dietos, kurios metu per dieną reikia suvartoti 4000 kalorijų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(15)
(-12)

Komentarai ()