Tai daug ką atskleidžia. Solovjovas pradėjo teisintis dėl savo vaikų (Video)  ()

Viena vertus, rusų propagandistai šaukia apie „pūvančius Vakarus“, kita vertus, siunčia savo vaikus ten mokytis. Kažkodėl jie nedvejodami perka ten nekilnojamąjį turtą. V. Solovjovas nebuvo išimtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo laidos eteryje V. Solovjovas pradėjo emociškai teisintis dėl savo sūnaus, kuris studijavo ir dirbo Londone. Politikos strategas Jurijus Podorožnis „24 kanalo“ žiūrovams kalbėjo apie aštraus atsako priežastis.

Garsus rusų propagandistas Vladimiras Solovjovas turėjo gražią vilą Komo mieste, Italijoje. Jis kažkodėl labai susierzino, kai vila buvo konfiskuota. Į Europą, kur, atrodo, viskas taip blogai, V. Solovjovas išsiuntė mokytis du sūnus. Vienas jų net bendradarbiavo su modelių agentūra.

Tuo pačiu metu, kai propagandistui tai buvo priminta eteryje, jis neįtikėtinai pasipiktino ir ėmė tvirtinti priešingai. Rodos, nei vienas jo sūnus (atkreipkite dėmesį, kad V. Solovjovas turi aštuonis vaikus: 4 mergaites ir 4 vaikinus) nebegyvena Londone. Ir jei jo sūnus turi „modelio išvaizdą“, tai nieko nereiškia.

Pasak jo, „neįtikėtinai talentingi ir protingi“ sūnūs sąmoningai grįžo į Maskvą, ten gyvena ir dirba. Ir apskritai jo sūnus dabar gyvena „įprastą sudėtingą jauno žmogaus gyvenimą“.

Tiesą sakant, toks verkšlenimas eteryje liudija, kad ne viskas Rusijoje dėl sankcijų yra taip gerai, kaip nori parodyti patys propagandistai.

 

„Žinoma, jiems „sunkus gyvenimas“. Prarasta vila Italijoje, įšaldytos sąskaitos. Akivaizdu, kad „modelio išvaizdos sūnui“ ankstesnių lėšų nebeskiriama. Tai, kad V. Solovjovas teisinasi, reiškia, kad Rusijos elito vaikams nesiseka“,- pažymėjo Jurijus Podorožnis.

Dabar vadinamasis elitas turi kažkaip parduoti pavogtas lėšas. O jų vaikai pripratę prie pinigų, kurių nebėra tokiais kiekiais, kokie būdavo anksčiau.

Jiems tenka bent jau viešai susiveržti diržus, nes girtis nekilnojamuoju turtu ar mokyti vaikus užsienyje nėra patriotiška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(4)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: