[ŽT] Apokalipsė Maskvoje. Skelbiamai beprotiški vaizdai. Sostinė paralyžiuota (Video)  (2)

Rugpjūčio 20 dieną Maskvoje praūžusi liūtis miestą pavertė tikra nepravažiuojama pelke, kurioje skęsta automobiliai ir viešasis transportas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje prasidėjo orų apokalipsė. Miestą užlieja atogrąžų liūtys, po vandeniu pateko Chimkų, Kurkino, Strogino vietovės. Gatvėmis plaukioja automobiliai ir tramvajai.

Filmuotą įvykių medžiagą skelbia kanalas „Ukraina 365“. Vakar Maskvoje praūžusi liūtis užliejo koncertų salės „VK Stadium“ stogą, todėl pastate užgeso šviesa. Pasak Rusijos Federacijos sostinės visuomenės, vanduo užpylė sceną, šokių aikštelę ir visą įrangą. Iš pastato buvo evakuota daugiau nei tūkstantis žmonių.

Be to, Maskvoje lietaus užtvindyta DNS įrangos parduotuvė Maskvos prekybos centre „Park 11“, esančiame šalia Sokolniki metro stoties. Pasak darbuotojų, vanduo prasiskverbia pro bet kokius plyšius ir švirkščia iš kanalizacijos. Darbininkai bando likviduoti potvynį, tačiau jų pastangos yra bergždžios. „Telegram“ kanalas „Mash“ rašo, kad Maskvoje paskelbtas įspėjimas apie audrą.

 

Remiantis orų prognozėmis, tokie orai išsilaikys mažiausiai parą. Be stipraus lietaus, gali iškristi didelė kruša. Nepaprastųjų situacijų ministerija perspėjo apie pavojingą meteorologinį reiškinį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: