Ukrainos žurnalistė paskambino Skabejevos šeimai. Kuo viskas baigėsi (Video)  ()

Rusų propagandistai sutuoktiniai Olga Skabejeva ir Jevgenijus Popovas mėgaujasi turtingu gyvenimu, kol jų artimieji vos vegetuoja. Ir kai kurie kenčia nuo Rusijos apšaudymo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 kanalo“ vedėja Anastasija Noricina paskambino J. Popovo tėvui Georgijui Pavlovičiui. Jis kilęs iš Vladivostoko, bet dabar gyvena Nikolajeve, Ukrainoje.

„Mes su juo nebendravome anksčiau, o prasidėjus [viso masto] karui, juo labiau,“ – apie savo santykius su propagandistu sūnumi pasakojo Georgijus Popovas.

J. Popovo tėvas ir sūnus paskutinį kartą matėsi 2017 m. Tačiau vyras toliau žiūrėjo J. Popovo ir O. Skabejevos laidą „60 minučių“, nes „ten buvo apie Ukrainą“. Tačiau vėliau propagandos programą tiesiog „nustojo mėgti“.

„Aš nežinau, kas jis toks, kaip jis tai sako, ir negaliu nieko apie tai pasakyti. Tai ne 1937 m., kad sūnus atsakingas už tėvą, o tėvas atsakingas už sūnų, ypač už suaugusį sūnų,“ - pažymėjo Georgijus Popovas.

Vyrą labai papiktino klausimas, ar jis Rusiją laiko agresore. Jis negalėjo atsakyti, teigdamas, kad yra „sergantis senis“.

 

Rusų propagandistė kilusi iš Volžskio miestelio, kur iki šiol gyvena jos tėvai.

Gyvenimo lygis kaime yra nuostabus: visur šiukšlės ir griuvėsiai, tarakonai išlieka nuolatiniais žmonių kaimynais.

Tuo pačiu metu O. Skabejeva ir jos vyras kas mėnesį uždirba milijonus rublių ir turi nekilnojamojo turto Maskvoje. Žurnalistė norėjo plačiau apie tai pasiteirauti pačios propagandistės, tačiau ji kažkodėl nekėlė ragelio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(6)
(63)

Komentarai ()