[ŽT] „Ne visi rusai yra idiotai.“ Netikėta žinia. Kas nutiko Solovjovui ir Skabejevai (Video)  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas pranešė gerų naujienų apie pagrindinius V. Putino propagandistus V. Solovjovą ir O. Skabejevą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pasakysiu „baisų dalyką“: V. Solovjovą ir O. Skabejevą žiūri daug kartų mažiau žmonių. Žinokit, suvalgyti mėšlo iki begalybės tiesiog neįmanoma. Jau labai neskanu, o koks kvapas, kada tai darai. Metodiškai metai iš metų, bet vienu metu pasidaro nuobodu“, – sakė D. Gordonas.

Žurnalisto teigimu, pagrindinių V. Putino propagandistų Vladimiro Solovjovo ir Olgos Skabejevos peržiūrų skaičius labai smuko, apie tai yra oficialių duomenų. Pastebėtina, kad peržiūrų gerokai sumažėjo Sankt Peterburge ir Maskvoje, kur gyvena daugiau apsišvietusios publikos.

„Jie nebenori žiūrėti šitų šūdų. Daugelis žmonių viską supranta, - pažymėjo D. Gordonas. - Mes nemanome, kad visi rusai yra idiotai. Ne, yra apsišvietusių, normalių žmonių. Net tarp tų, kurie norėjo greitos pergalės. Vis dėlto Rusija pradeda kelti klausimus: „Kodėl tai neveikia? Kodėl mūsų situacija pradeda blogėti?“

 

Kaip pastebėjo analitikas, Rusijoje žmonės vis tiek pradeda gyventi blogiau, kad ir ką sakytų propaganda, o įdomiausia dar laukia. Ir V. Solovjovui ir O. Skabejevai, reikia kažkokių kitų poveikio metodų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(0)
(57)

Komentarai ()