„Neturiu kito pasirinkimo.“ Grėsminga žinia. Trumpas paskelbė, ką padarys su Bidenu  (63)

D. Trumpas sako, kad „neturi pasirinkimo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

45 JAV prezidentas Donaldas Trumpas užsiminė, kad jei bus perrinktas 2024-ųjų rinkimuose, jis įkalins savo priešus

Politikas tai sakė interviu metu. D. Trumpui neseniai atlikta „oficiali sulaikymo procedūra“ Fultono apygardos kalėjime, kur jam netgi buvo padaryta kalėjimo nuotrauka, rašo „The Guardian“.

Laidos vedėjas Glennas Beckas per interviu paklausė Donaldo Trumpo, ar šis nesigaili nesuėmęs savo oponentės Hillary Clinton. Išties, 2016 metais vienas iš politiko rinkiminių pažadų buvo „įkalinti“ savo oponentę Hillary Clinton, kurio jis neįvykdė eidamas pareigas.

„Atsakymas yra toks, jog nėra pasirinkimo, nes jie tai daro su mumis,“ -  sakė Donaldas Trumpas.

Jis taip pat kalbėjo apie dabartinį JAV prezidentą Joe Bideną. Visų pirma, 45-asis prezidentas pareiškė:

  • „niekada nemušiau J. Bideno taip stipriai, kaip galėjau“ būdamas JAV prezidentu;
  • J. Bidenas stovi už pateiktų jam kaltinimų.

 

Be to, D. Trumpas negalėjo susilaikyti ir perėjo prie įžeidinėjimų, demokratus ir kitus oponentus vadindamas „sergančiais žmonėmis... piktais žmonėmis.“

Donaldui Trumpui pateikti keturi kaltinimai. Paskutinis jų buvo paskelbtas rugpjūčio 14 d. ir susijęs su įtarimu kišantis į rinkimus. Tyrimo duomenimis, D. Trumpas galėjo bandyti pakeisti savo pralaimėjimą rinkimuose Džordžijos valstijoje.

D. Trumpas šiuo atveju buvo paleistas už 200 000 USD užstatą. Tada 45-asis JAV prezidentas buvo nufotografuotas kalėjime. Jis tapo pirmuoju JAV prezidentu, turinčiu tokią nuotrauką.

 

Be to, D. Trumpas kaltinamas sumokėjęs pinigus pornografijos aktorei Stormy Daniels pagal neatskleidimo susitarimą. Visų pirma, jis galėjo sumokėti 130 000 USD už tai, kad ji tylėtų apie susitikimą su D. Trumpu labdaros golfo turnyre, ir sumokėjo jai už seksą viešbutyje netoli Taho ežero kurorto.

D. Trumpas taip pat apkaltintas netinkamu įslaptintų dokumentų tvarkymu. Beje, pats politikas teigė, kad jam gali grėsti iki 561 metų kalėjimo po to, kai JAV Teisingumo departamentas jam pareiškė kaltinimus dėl bandymų atšaukti 2020 metų rinkimų rezultatus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(12)
(9)

Komentarai (63)

Susijusios žymos: