„Tai labai liūdna.“ Trumpas ant bangos. Skelbia, kas laukia Taivano  ()

Buvusio Amerikos prezidento žodžiais, tai, kas vyksta Ukrainoje, jį nuliūdina, nes griuvėsiais virto ištisi miestai. Tai tariamai galėjo būti sustabdyta, jei jis būtų likęs Baltuosiuose rūmuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas mano, kad Rusijos Federacija, vadovaujama Vladimiro Putino, niekada nebūtų puolusi Ukrainos, jei neva rinkimai nebūtų buvę falsifikuoti. Tai jis pareiškė interviu amerikiečių radijo laidų vedėjui Hughui Hewittui rugsėjo 6 d.

Anot jo, viskas tapo akivaizdu net 2021 metais, kai į valdžią atėjo ne Donaldas Trumpas, o Joe Bidenas. Jei taip nebūtų nutikę, situacija būtų susiklosčiusi kitaip.

„Tai niekada nebūtų įvykę. Aš jums tai sakau. Tai, kas vyksta Ukrainoje, yra labai liūdna. Jis (Vladimiras Putinas, – red.) niekada nebūtų taip pasielgęs, jei mūsų rinkimai nebūtų buvę suklastoti. Jie buvo falsifikuoti. Jei šie rinkimai nebūtų buvę suklastoti, jei aš būčiau buvęs prezidentas, milijonai mirusių žmonių dabar būtų gyvi“, – sakė Donaldas Trumpas.

Beje, Donaldas Trumpas taip pat įsitikinęs, kad jei jam pavyks vėl tapti Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentu, tai Kinija nerodys agresijos Taivano atžvilgiu, nes jis palaikė puikius santykius su Kinijos Liaudies Respublikos prezidentu Xi Jinpingu.

 

Nesijaudinkite dėl Taivano. Jei aš būsiu prezidentas, Taivanas (karinė agresija, – red.) niekada neateis, tai yra, Kinija niekada neateis į Taivaną, jei aš būsiu prezidentas. Be šansų. Ir Rusija niekada neatakuos Ukrainos“, – tęsė politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(34)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: