[ŽT] Sensacinga žinia, kas nutiko Kadyrovui. FSB gavo tiesioginį Putino įsakymą...  ()

Panašu, kad Ramzanas Kadyrovas, laikomas narkomanu, su pižama vaikščiojo po Grozną, kai Rusijos FSB nusprendė įsikišti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Saugumiečiai nuvežė jį atgal į savo rezidenciją ir susisiekė su V. Putinu, kuris nurodė nuskraidinti jį į Maskvą gydytis nuo priklausomybės.

„Nuo rugsėjo 6-osios ryto iki rugsėjo 7-osios ryto Ramzanas Kadyrovas, būdamas stipriai apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, išbuvo visą parą be sąmonės. Pabudęs ankstų rugsėjo 7-osios rytą R. Kadyrovas liepė sargybiniams neiti su juo, išėjo pasivaikščioti su pižama, nuo pačios rezidencijos iki Grozno merijos.

Neaišku, kodėl R. Kadyrovas ten ėjo ir kas buvo jo galvoje, bet netrukus pas jį atėjo svita, kuriai FSB davė įsakymą. R. Kadyrovas buvo parvežtas į rezidenciją, po to FSB, apie įvykį pranešusi V. Putinui, gavo iš jo nurodymą skubiai vežti Ramzaną gydytis į Maskvą. Jis tą vakarą buvo išsiųstas lėktuvu į Maskvą, kur yra priverstas (vėl) gydytis nuo priklausomybės narkotikams“, -- rašo Čečėnijos Respublikos Ičkerijos „Telegram“ kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: