„Po kelių degtinės stiklinių trenkėsi galva į stalą ir prarado sąmonę.“ Netikėta, kas nutiko Elonui Muskui Maskvoje  ()

Vladimiras Putinas, kalbėdamas Rytų ekonomikos forume, teigiamai atsiliepė apie Elono Musko veiklą. Pasak Rusijos prezidento, „Tesla“ kūrėjas sulaukė didžiulės sėkmės privačiame versle, ir tai pripažįstama visame pasaulyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-15 „Po kelių degtinės stiklinių trenkėsi galva į stalą ir prarado sąmonę.“ Netikėta, kas nutiko Elonui Muskui Maskvoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu žiniasklaidoje pasirodė daugiau milijardieriaus biografijos detalių. Pranešama, kad būdamas Maskvoje jis prarado sąmonę nuo kelių degtinės taurių. „Kommersant FM“ politikos apžvalgininkas Dmitrijus Drize'as mano, kad Maskva nori matyti E. Muską savo pusėje.

Įvairiuose šaltiniuose ir toliau publikuojamos garsaus žurnalisto ir rašytojo Walterio Isaacsono redaguotos Elono Musko biografijos ištraukos. O štai naujausi „Business Insider“ pareiškimai apie tai, kaip milijardierius, būdamas Maskvoje 2000-ųjų pradžioje, po kelių degtinės taurių prarado sąmonę, trenkdamasis galva į stalą. Tai atsitiko restorane, kur Eloną Muską pakvietė jo partneriai rusai aptarti sandorio ir patirti, taip sakant, rusišką skonį. Jis norėjo įsigyti raketų, tačiau galiausiai šalys nesutarė dėl kainos, ir sandoris žlugo.

Anksčiau W. Isaacsonas pasauliui pasakojo, kad milijardierius sutrukdė Ukrainai pulti Krymą, išjungdamas virš jo savo „Starlink“ sistemą. Ir štai nauja didžiojo žmogaus pareiškimų dalis: Joe Bideną jis laiko nuobodžiu kaip pragaras, o Donaldą Trumpą – visišku apgaviku.

Pats E. Muskas savo buvusiame „Twitter“ parašė, kad tikrasis JAV prezidentas yra tas, kuris valdo J. Bideno telesuferį. Pasirodo, milijardierius gana ištikimas Rusijai. Atrodė, kad jis kalbėjosi su Vladimiru Putinu ir buvo įkvėptas – net pasiūlė taikų Ukrainos krizės sprendimą.

 

Tačiau nustokite svaičioti – ar įsivaizduojate, kokia sėkmė būtų patraukti į savo pusę Eloną Muską? Tai yra triumfas. Tegu RF pasiūlo jam, pavyzdžiui, vadovauti „Roskosmosui“, o dar geriau, tegul užima lyderio poziciją Amerikoje ir tampa ta labai progresyvia jėga, nuomonės lyderiu – padės sutrikusiems amerikiečiams, kurie nemato toliau už savo nosies, pagaliau išvysti šviesą.  Jie supras Rusiją ten, Vakaruose. Jie suvoks esamos padėties keistumą.

Kalbant apie E. Muską, gali atrodyti, kad jis nepatikimas žmogus – mėtosi šen bei ten, patraukia į save dėmesį, nuo degtinės praranda sąmonę. Kaip elgtis su tokiais bendražygiais? Jie jus nuvils sunkiais laikais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(14)
(2)

Komentarai ()