Rusijos perversmas Sakartvele. Gali būti netikėti įvykiai  (1)

Maskvos kontroliuojamos Sakartvelo saugumo pajėgos planuoja nuversti savo prezidentą, bet „laido strėles“ į Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-20 Rusijos perversmas Sakartvele. Gali būti netikėti įvykiai  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos perversmas Sakartvele. Gali būti netikėti įvykiai.

Sakartvele prokremliški lobistai parlamente ir teisėsaugos institucijose tęsia lėtą valdžios užgrobimą ir žaidimą kartu su šalimi agresore Rusijos Federacija. Sakartvelo valstybės saugumo tarnyba apkaltino Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiąją žvalgybos valdybą „rengiantis masinėms riaušėms ir smurtiniam valdžios pasikeitimui“, praneša Dialog.UA.

Pastebėtina, kad oficialusis Tbilisis, tiksliau – prorusiški lobistai Sakartvelo vyriausybėje, nepateikė absoliučiai jokių įrodymų savo pareiškimui. Ukraina savo ruožtu šiuos keistus kaltinimus GUR neigė, pabrėždama, kad į Sakartvelo vidaus reikalus nesikiša ir neketina to daryti ateityje.

Internautai, komentuodami šią Tbilisio saugumo pajėgų „ataką“ prieš Ukrainos žvalgybą, pastebi, kad Maskvai lojaliai Sakartvelo vyriausybei nepavyko įgyti šalies kandidatės į ES statusą ir sulaukė didžiulio rinkėjų nepasitenkinimo. O dabar, norėdami kažkaip nukreipti Sakartvelo visuomenės dėmesį nuo savo nesėkmės užsienio politikos arenoje, „kaltų“ ieškoma kur nors Ukrainoje ar apskritai Vakaruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(10)
(-7)

Komentarai (1)