Beprotiška suma. Suskaičiavo, kiek pinigų turi Putinas  ()

Putinas giliai kišęs rankas į Rusijos korporacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas per du dešimtmečius valdžioje sukaupė milžinišką turtą, jam priklauso daugumos Rusijos korporacijų akcijos. 

Tokią informaciją savo „YouTube“ kanalo eteryje išsakė žinomas Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

„Žinau, kad prezidentas V. Putinas ir jo (pavadinkime tai apibendrinta sąvoka) „šeima“ turi beveik visų didžiųjų Rusijos korporacijų akcijų paketus. Bendras jo turtas dabar vertinamas daugiau kaip 200 mlrd. dolerių“, - pranešė V. Solovėjus.

Anksčiau žinomas Rusijos verslininkas ir opozicijos aktyvistas Jevgenijus Čičvarkinas teigė, kad V. Putino turtą sudaro ne tik pinigai ir brangieji metalai, bet ir turtas visame pasaulyje. Jie užrašyti Rusijos Federacijos vadovo patikimų asmenų vardu ir faktiškai priklauso V. Putinui.

 

„Turtą sudaro: kažkur pastatai, kažkur verslas, kažkur pinigai, kažkur auksas, kažkur indėliai „tamsiose“ neskaidriose vietose, (...) kažkur žemė. Manau, kad žemės yra labai daug: kaip matome, jis yra apsėstas žemės“, - sakė Čičvarkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(18)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()